Ana sayfa Sosyal Medya Hiç değişmemiş! Demet Özdemir, 23 Nisan günü hayranlarına çocukluk fotosuyla büyük sürpriz yaptı!

Hiç değişmemiş! Demet Özdemir, 23 Nisan günü hayranlarına çocukluk fotosuyla büyük sürpriz yaptı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkenci Kuş dizisinde oynadıktan sonra yıldızı parlayan Demet Özdemir, son olarak ekranlara Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile gelmişti. Genç kuşağın başarılı popüler oyuncularından birisi olan Demet Özdemir, şu sıralar yapımcıları peşinden koşturan bir isim.

Son olarak Türkiye pazarına yeni giriş yapan ve 14 Haziran’da yayına başlayacak olan Disney Plus ile bir anlaşmam yaptı oyuncu. Dijital platformun öne çıkan dizilerinden birisi olan Dünyayla Benim Aramda dizisinde Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy ile başrolde yer alıyor.

Bir süredir yeni dizisinin çekimlerinde olan oyuncu, projesiyle ilgili gizlilik anlaşması yaptığı için hiçbir detay veremiyor. Aynı zamanda Oyuncu ve Müzisyen Oğuzhan Koç ile nişanlanan Demet Özdemir’in yaz aylarında evlenmeyi de planladığı biliniyor.

Demet Özdemir, hem özel hayatında hem de kariyerinde mutlu günler yaşıyor. Hayranlarıyla sık sık sosyal medyadan paylaşımlar da yapan Demet Özdemir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamasına sosyal medyadan katılan ünlüler arasındaydı.

Hiç değişmemiş! Demet Özdemir, 23 Nisan günü hayranlarına çocukluk fotosuyla büyük sürpriz yaptı! 8

Oyuncu, sevenlerine güzel bir sürpriz yaparak çocukluk fotoğraflarını paylaştı. Ablası Derya Özdemir ile yıllar önceki halini paylaşan oyuncu, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’ı kutlu olsun! Seni çok seviyorum Atam. Hep çocuk kalanlara… Şiddetten uzak, çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirebileceği nice güzel 23 Nisan’lara kutlu olsun” notunu düştü.

Çocukluğuna ait iki fotoğraf paylaşan oyuncunun 2-3 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir fotoğrafının yanı sıra dişinin düşmesinden anlaşılacağı üzere 7-8 yaşlarında olduğu düşünülen pozları yer aldı instagram sayfasında.

Hiç değişmemiş! Demet Özdemir, 23 Nisan günü hayranlarına çocukluk fotosuyla büyük sürpriz yaptı! 9

Demet Özdemir’in fotoğraflar sosyal medyadaki hayranları tarafından büyük beğeni topladı. Ortak kanı ise oyuncunun çocukluğu ile şimdiki hali arasında pek de fark olmaması oldu. Hiç değişmediğini düşünen takipçileri, Demet Özdemir’in bu güzel sürprizi karşısında beğenilerini de ifade ettiler.