Ana sayfa Dizi Haberleri Dilan Çiçek Deniz’in başrolündeki Kiracı dizisinin oyuncu kadrosu bomba gibi!

Dilan Çiçek Deniz’in başrolündeki Kiracı dizisinin oyuncu kadrosu bomba gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son günlerde Dilan Çiçek Deniz’i ne kadar çok mutlu ettiği haberleri ile gündeme gelen dizinin adı Kiracı… Fox TV’nin yeni projesi olan Kiracı’nın yapımcısı ise MF Yapım… Yusuf Pirhasan’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin ön hazırlıkları tamamlandı ve ekip sette çalışmalarına başladı.

Kiracı dizisi tanınan senarist Nermin Yıldırım’ın kaleminden çıkan bir hikayeye sahip ve güçlü bir oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekti. Dilan Çiçek Deniz’in yeniden televizyon ekranına dönmesini sağlayacak olan dizi, bir apartmanda yaşanan ilginç olayları anlatacak.

Son dönemde Türkiye’de artan ev kiralarının yüksekliğinin yarattığı toplumsal sorunlara bu dizide değinilir mi bilinmez ama senaryoya böyle bir ekleme yapılır ise, milyonlarca izleyicinin de derdi bu şekilde diziyle birlikte gündeme gelmiş olur.

Kiracı dizisinin oyuncu kadrosunda birçok önemli isim ile anlaşmalar yapıldığı ortaya çıktı. Dilan Çiçek Deniz’in yanı sarı; Bennu Yıldırımlar, Serkay Tütüncü, Özlem Tokarslan, Rüçhan Çalışkur, Beyti Engin, Ruhi Sarı, Nilsu Yılmaz ve Umut Kurt gibi önemli isimlerin dizi için bir araya geldiği ortaya çıktı.

Dilan Çiçek Deniz'in başrolündeki Kiracı dizisinin oyuncu kadrosu bomba gibi! 49

Hem genç hem de tecrübeli isimlerin dizide yer alması ilk bakışta olumlu bir izlenim yaratıyor… Dram türündeki dizinin çekimlerine başlandığı için izleyiciler Nisan ayı sonunda yapımın ekrana gelmesini bekliyor. Henüz Fox TV bir yayın planı duyurmasa da çekimlerin başlaması dizinin de yakında başlayacağı anlamına geliyor.

Dilan Çiçek Deniz yaptığı açıklamada senaryoyu ilk okuduğunda çok beğendiğini ve hatta o gün yüzünden gülücüklerin eksik olmadığını söylemişti. Çok önem verdiği bir diziye başladığını ifade eden oyuncu, izleyicilerin de çok seveceği bir yapım olacağı konusunda bilgiler vererek, heyecanı artırdı.