Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Seyit Yaran ile Nilsu Yılmaz, Kardeşlerim dizisinden sonra yeniden aynı projede buluştu!

Onur Seyit Yaran ile Nilsu Yılmaz, Kardeşlerim dizisinden sonra yeniden aynı projede buluştu!

tarafından ker_def

Kardeşlerim isimli dizi projesi sayesinde geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Onur Seyit Yaran, Doruk isimli karakter ile büyük ilgi çekmişti. Kardeşlerim dizisinde öne çıkan genç isimlerden birisi de Cemile karakterini canlandıran Nilsu Yılmaz olmuştu.

Onur Seyit Yaran kadar olmasa bile birçok izleyici Cemile karakteri ile birlikte Nilsu Yılmaz’ı tanıdı ve genç oyuncu için de bu proje kariyer basamaklarında önemli bir sıçrama tahtası oldu.

Onur Seyit Yaran ile Nilsu Yılmaz, Kardeşlerim dizisinden sonra yeniden aynı projede buluştu! 8

Onur Seyit Yaran, Kardeşlerim dizisinde 3 sezonu tam olarak tamamladı ve şimdilerde Yan Oda isimli yeni bir dizi için sette çalışmalara devam ediyor.

Onur Seyit Yaran gibi Yan Oda dizisinin kadrosunda Nilsu Yılmaz da yer alıyor. İki genç isim Kardeşlerim dizisinden sonra bu sefer de Yan Oda isimli yeni projede de buluşmuş oldu.

Star TV ekranında 6 Mart Çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Yan Oda isimli dizide; Şevval Sam, Caner Cindoruk, Nazan Kesal, Onur Seyit Yaran, Derya Pınar Ak, Derya Karadaş, Bülent Polat, Nezaket Erden, Mehmet Bilge Aslan, Nazlı Çetin, Nilsu Yılmaz, Samet Kaan Kuyucu, İrem Kübra Bakırtaş ve Melek Baykal gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Hikayede Onur Seyit Yaran ile Derya Pınar Ak’ı yeni dizi partneri olarak izleyeceksiniz. Taylan ve Şelale karakterleri ile bu yeni dizi çiftinin de sosyal medyada çok konuşulması bekleniyor.

Derya Pınar Ak’ın en son Adım Farah dizisinde canlandırdığı Gönül karakteri ile dikkatleri üzerine çektiğini de yeniden hatırlatalım.

Onur Seyit Yaran ile Nilsu Yılmaz, Kardeşlerim dizisinden sonra yeniden aynı projede buluştu! 9