Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Çiçek Deniz’in nostaljik, Aslı Bekiroğlu’nun komik, Hande Doğandemir’in hülyalı pozları…

Dilan Çiçek Deniz’in nostaljik, Aslı Bekiroğlu’nun komik, Hande Doğandemir’in hülyalı pozları…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlardaki dizilerin, sinema filmlerinin genç, başarılı, dikkat çeken ve güzellikleriyle de hayranlarının övgülerini alan üç kadın oyuncunun sosyal medya paylaşımları da haliyle ilgiyle takip ediliyor. Bu üç ismin son olarak yaptığı paylaşımlara bir göz atalım. Her birinin ayrı dünyalarında bambaşka pozları var yeni paylaşımlarında.

İlk olarak şu sıralar dizilerde olmayan ancak Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak bir kaç bölüm rol almış olan Hande Doğandemir’e bakalım. Onun en çok dikkat çeken dizisi kuşkusuz Güneşi Beklerken olmuştu. O diziyle tanınan oyuncu, daha sonra başka dizilerde de rol aldı ama o kadar etkili olmadı.

Hande Doğandemir, geçtiğimiz yıl Craft tiyatronun yeni oyuncu Waterproof rol almaya başlamıştı ancak yaşanan pandemi süreci nedeniyle pek çok oyun gibi bu oyun da sahnelerde değil.

Hande Doğandemir, oyunun provaları sırasında çekilen bir fotoğrafını paylaşarak, o günlerde kurduğu hayali aktarmış…

waterproof provası.. oynayabileceğimiz günlerin hayalini kurduğum bir andır herhalde ???? ????: @emredizdarevic

Dilan Çiçek Deniz'in nostaljik, Aslı Bekiroğlu'nun komik, Hande Doğandemir'in hülyalı pozları... 9

Aslı Bekiroğlu ise son olarak Jet Sosyete dizisinde karşımıza çıkmıştı. Daha sonra yaz sezonunda bol bol sevgilisi ile tatil pozlarını paylaştı oyuncu. Şimdilerde ise sosyal medya aracılığıyla hayranlarıyla buluşuyor. Son yaptığı paylaşımda, yüzünün çeşitli ifadelerinin çekildiği fotoğraflarını paylaşmış.

????????????

Dilan Çiçek Deniz'in nostaljik, Aslı Bekiroğlu'nun komik, Hande Doğandemir'in hülyalı pozları... 10

Çukur dizisinde oynadığı Sen karakterinin ardından, dijital platform için çekilen Yarım Kalan Aşklar dizisinde Burak Deniz ile oynadı Dilan Çiçek Deniz. Ancak bugünlerde Show TV’nin yeni dizisi Alev Alev ile gündemde. Dün akşam ilk bölümü ekrana gelen dizide Rüya isimli bir kadını oynuyor.

Dilan Çiçek Deniz’in moda çekiminden olduğu anlaşılan aşağıdaki fotoğrafı, hem mekan hem de kıyafeti açısından nostaljik bir duruş sergilemiş.

????

Dilan Çiçek Deniz'in nostaljik, Aslı Bekiroğlu'nun komik, Hande Doğandemir'in hülyalı pozları... 11