Ana sayfa Sosyal Medya Dilek Taşı dizisinin setinde keyifli anlar yaşanıyor, reytingler ise moral bozuyor!

Dilek Taşı dizisinin setinde keyifli anlar yaşanıyor, reytingler ise moral bozuyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Dilek Taşı dizisi sezona iyi başladı. Ancak reytingler zaman içinde bir hayli geriledi. Bu süreç dizinin izleyicilerinin moralini bozdu. Hikayesi 1980’li yıllarda geçmekte olan dizinin başrolünde Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay bulunuyor.

Dilek Taşı dizisinin reytingleri sıkıntılı olsa da dizinin setinde ekibin morali yerinde ve yoğun bir şekilde çekimler devam ediyor. Dizinin Cannes’ta düzenlenen MIPCOM fuarında Kanal D’nin en iddialı projelerinin başında geldiğini de söylemek gerekiyor.

Dilek Taşı dizisi hikayesi ve oyuncu kadrosu ile etkileyici bir yapım olarak öne çıksa da reytinglerini artırması da önümüzdeki haftalarda morallerin artmasını sağlayacaktır.

Dilek Taşı’nın setinden kamera arkası fotoğrafları paylaşıldı.

Dilek Taşı dizisinin setinde keyifli anlar yaşanıyor, reytingler ise moral bozuyor! 7

Eğlenceli ve renkli anların yaşandığı sette oyuncuların keyifli anları objektiflere yansıdı. Çekimlerin tüm hızıyla devam ettiği dizinin kamera arkası görüntüleri oyuncuların hayranları tarafından yoğun ilgi gördü.

Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği dizinin başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaşıyor.

Dilek Taşı’nın oyuncu kadrosunda; Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı ve Ömer Toprak Yılmaz gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Dilek Taşı heyecan dolu yeni bölümleri ile perşembe akşamları ekranda yer almaya devam edecek.