Ana sayfa Dizi Haberleri Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolündeki Aile dizisi yabancıların gözdesi oldu!

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolündeki Aile dizisi yabancıların gözdesi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cannes’da düzenlenen MIPCOM fuarında birçok Türk dizisi de yurt dışından alıcılar ile buluşturuldu. Bu yapımlardan birisi de Aile isimli yeni dizi projesi oldu. The Family ismi ile yurt dışına satışları yapılmakta olan diziye çok yoğun bir ilgi yaşandığı gelen bilgilerden anlaşılıyor.

Çeşitli kaynaklardan iletilen bilgilere göre Aile dizisinin MIPCOM fuarının gözde Türk dizilerinin başında geliyor. Birçok yabancı yayıncının ilgi gösterdiği dizi için yoğun bir satış gerçekleşmesi bekleniyor.

80’den fazla ülkeye satıldığı ortaya çıkan Aile dizisine gösterilen bu büyük ilgi, hem güçlü hikaye hem de etkileyici oyuncu kadrosunun bir eseri… Madd Entertainment ajansı tarafından yurt dışına pazarlanmakta olan Aile dizi projesi, son yılların en başarılı prodüksiyon çalışmalarından birisi olarak da dikkatlerden kaçmıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ikilisinin başrolünde yer aldığı Aile dizisine Türkiye’de de büyük ilgi sergilendi. İlk sezonda yayınlanan 13 bölüm çok başarılı reytingler elde etti. Aile dizisinin ikinci sezonu da Show TV ekranında devam ediyor. Ancak geçen sezonki kadar yüksek reytingler henüz gerçekleşmedi. Ancak dizinin yine de iyi sonuçlar aldığını ve kemik bir izleyici kitlesine hitap etmeye devam ettiğini söyleyebiliriz.