Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Dinçer Güner, Akrep burcundaki dolunayın etkilerini anlattı!

Dinçer Güner, Akrep burcundaki dolunayın etkilerini anlattı!

tarafından ker_def

Astrolog Dinçer Güner, youtube kanalından Akrep dolunayının etkileri hakkında önemli bilgiler sundu. 18 Mayıs’ta Akrep burcunun 27. derecesinde dolunay meydana gelecek. Dolunay sürecinde; Ay’ın Merkür ile sert bir kontağı bulunmakta.

Bu dolunayın gibi etkileri olacağını anlayabilmek için öncelikle Akrep sembolizmimin neleri işaret ettiğini çok iyi bilmek gerekiyor. Dinçer Güner, önemli bilgilendirmelerde bulundu. Tüm detayları videodan izleyebilirsiniz.

Dinçer Güner ayrıca aşağıdaki detayları youtube takipçilerinin bilgisine sundu:

“Akrep burcu astrolojide, cinsellikle ilgili her türlü akla gelebilecek konu, yer altı kaynakları, kimyevi maddeler, benzin, ölüm, bitiş, sonlanma, en derinde ki bilgiye ulaşma, gizli ve saklı olan her türlü konu, bilinçaltı, büyük krizler, karanlık her türlü konu, mafya, gizli saklı kayıt – belgeler, maden, petrol ve yer altı kaynakları, mezarlıklar, büyü, simya, zehir, hırs, tutku ve kıskançlık gibi kavramlara işaret etmektedir.

Dolunayın temel sembolik prensipleri bunlar üzerine odaklı olabilecektir. Genel olarak bu dolunay zamanı duygular açısından 2 uç arasında gidip gelmeler, duygusal hezeyanlara sıkça açık olacağız demektir. Dolunay sürecinde sezgilerimiz inanılmaz güçlü olacaktır, fakat genelde kötü şeyleri sezebilir, duyabilir, rüyalarını görebiliriz. Hayatımızda ölüm semboliği sıkça karşımıza çıkabilir veya en azından günlük sohbetlerimizde sık sık bunun üzerine konuşmalar yapılabilir,

ölüm- ölüm ötesi konular…vb En derin korkularımızla yüzleşebilir, korkularımızın üstesinden gelebilecek güce sahip olabileceğiz. Libidomuzda oldukça yüksek seyredebilir, cinsel anlamda daha istekli ve arzulu olabiliriz. Bu dolunay ile birlikte hayatımızda her türlü belirsizliğe son vermek adına kolları sıvayabiliriz, her şeyin çok net ve çok belirgin olmasını için çaba sarf edeceğiz demektir.

Uğraştığımız konu her ne ise, güç kazanmak, gücü elimizde tutmak, güçlü olmak için çaba sarf edeceğimiz anlamına geliyor. Ne yazık ki akrep temasında, ayakta kalabilen hayatta kalmayı başarır teması vardır. Ölümüne bir mücadele vermemiz gerekebilir de. Her ne kadar bizler gizlilik içinde hareket etmeye çalışsak dahi bu pek mümkün olmayacaktır. Hatta bizlerden saklanmış, gizlenmiş ne varsa bunları da öğrenebiliriz.

İçimize minik bir dedektif kaçabilir, belki de üstümüze vazife olmayan şeyleri bile araştırmak , öğrenmek isteyebiliriz. Veya biz istemesek bile önümüze düşebilir. Biraz daha kendimizi hafta boyunca kriz yönetimi konusunda eğitmemiz gerekebilir, ya da çevremizde ki insanların krizlerin çözümlememiz gerebilir de. Elbette akrebin olduğu yerde, seksten bahsetmezsek olmaz, ilişkilerinizde cinsellikle ilgili sorunlarınız var ise, bunları çözmek, bunun için destek almak içinde harika bir süreç.

Akrep parasal konular, borçlar, vergiler, krediler ile ilgilidir. Bu dolunay döneminde kredi araştırmaları yapmak, borçları yapılandırmak, vergi ile ilgili konularınız var ise bunları halletmek içinde uygun bir süreçte olacaksınız.

Hayatınızda fiziksel ya da psikolojik olarak neleri değiştirip-dönüştürmek istiyorsanız bunun için harekete geçebilirsiniz.
SAĞLIK OLARAK İSE; Akrep burcu, genital bölge, üreme organları, yumurtalıkları yönetir. Bu hafta eğer sağlıkla ilgili konular gündeme gelirse, daha çok bu saydığım organ ve vücut bölgeleri üzerine olabilir bu.

Bu dönem ruhsal anlamda paranoya ve takıntı yapabilecek konulardan lütfen uzak durun. Ruhsal anlamda yormayın kendinizi, bir şeyin illa olması için çaba sarf etmeyin, gerçekten de biraz akışa bırakmakta yarar var!

27. derece vücudun mukozası ve anüs ile ilgilidir. Bu alanda ortaya çıkabilecek her türlü rahatsızlığa karşı dikkatli olmalı ve ihtiyaç olan tedavilere başlanmalıdır. Özellikle ayakları üşütmemeli, ayakları soğuktan korumalı. Zira kolaylıkla böbreklerin ve sidik torbası üşütmeleri olabilir.

Dolunayda Ay ile Merkür arasında ki gergin görünüm ile; sinir bozuklukları, güven ile ilgili sorunlar, soğuk algınlığı, unutkan, dalgın zihin, kolay telaşa kapılan haller görülebilir.
devamı yorumlarda….”