Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Dinçer Güner’den haftalık burç yorumunda iletişim skandallarına dikkat!

Dinçer Güner’den haftalık burç yorumunda iletişim skandallarına dikkat!

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Dinçer Güner, youtube kanalında takipçilerini bilgilendirmeye devam ediyor. Güner, önümüzdeki 3-4 günlük dönem için önemli değerlendirmeler yaptı.

İletişim skandalları yaşanabileceğine değinen Dinçer Güner, herkese dikkatli olma tavsiyesinde bulundu. Güner, “Fikirsel anlamda kendinizi özgür hissedebileceğiniz bir gün, oldukça orijinal fikirler ve projeler zihninizde uçuşabilir, bunları bir kenara not edin” şeklinde konuştu. Dinçer Güner’in açıklamalarının tamamını videodan izleyebilirsiniz.

Ünlü astrolog ayrıca şu detaylara da dikkat çekti:

“Elektrik çarpmalarına dikkat, elektrikli aletler birden bozulabilir, sigortalar atabilir. Oldukça açıksözlü olunabilecek bir gün, fakat açıksözlülükle patavatsızlığı karıştırmamak gerek. Sözleşme ve anlaşma imzalamak için de uygun değildir. Evinizin elektrik tesisatını gözden geçirip, onarılması gereken yerleri onarıp, bozuk lambaları, yanık eskimiş kabloları değiştirebilirsiniz. Bugün planlar bozulabilir, sözleşmeler iptal olabilir, fikirler çok sık değişebilir. Hızlı hareket ettiğiniz ve heyecanlı bir ruh hali taşıyabileceğiniz bir transit. Hızlı düşünme kapasiteniz yüksek, orijinal ve dâhice fikirler aklınıza gelebilir. Gizemlere, okültizm veya astroloji gibi konulara merak oluşabilir. Zekânız işlek ve yeniliklere açık, yeni deneyimler yaşamaya hazır olabilirsiniz. Zihinsel faaliyetlerdeki artış nedeniyle sinirsel gerginlikler olabilir. Gerginlik olabilir, ani çıkışlar yapabilirsiniz. Sürpriz kararlar ve planlarda beklenmedik değişiklikler olabilir. Özgür düşünce kalıpları olan, isyankâr ve disipline girmez birileri ile karşılaşabilirsiniz.”