Ana sayfa Dizi Fragmanları Elif yeni bölümde Mahir, gömleği buluyor! Elif Dizisi 919. Bölüm Özeti

Elif yeni bölümde Mahir, gömleği buluyor! Elif Dizisi 919. Bölüm Özeti

tarafından zk zk

Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Elif dizisinin 919. bölüm tanıtımında dikkat çeken detay!

İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin ve Nevzat Can’ın başrolünde oynadıkları dizide Mahir, olay günü giyilen o gömleği buluyor!

Elif Dizisi 919. bölümde neler yaşanacak?

Mahir, Avukay Fikret’in hayatını kaybettiğini öğrenmiştir. Konağa gider ve annesinin olay günü giydiği gömleği arar. Sonunda bulmuştur. Kıymet şimdi ne yapacak?

Elif dizisi 918. bölümde neler oldu?

Melek ve Elif aylar sonra kavuşur. Kıymet’in bir sonraki hamlesini merak eden Melek Mahir’e gördüğü kanlı gömleği anlatır. Şüphelenen Mahir’i nasıl bir haber bekliyor?

Elif aylar sonra nihayet annesine kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşar ve annesiyle vakit geçirebilmek için okula gitmek istemez. Hümeyra kanlı gömleği Kıymet’e gösterir. Kıymet şok olur ama korkusunu yansıtmamaya çalışır. Aslı ile Melek, Kıymet’in bundan sonraki hamleleri üzerine tahmin yürütür. Aslı Kıymet’in tekrar zarar vermesinden korkarken Melek korkmadığını söyler. Melek hapisteyken Kıymet’in Elif’e bir zarar verip vermediğini öğrenmek ister. Mahir Melek’i ziyarete gider. Melek kanlı gömlek meselesinden Mahir’e bahseder. Şüpheye düşen Mahir gelen telefonla büyük bir şok yaşar.