Ana sayfa Dizi Fragmanları Diriliş Ertuğrul 131. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Diriliş Ertuğrul 131. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisi, 9 Ocak Çarşamba günü yeni bölümüyle ekranda değildi. Özel kanalların dizilerinin yeni bölümlerini beklettiği bu günlerde izleyiciler TRT1’in dizileriyle ekranda vakit geçirmekteydi. Ancak Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölümü dün akşam ekrana gelmedi.

Peki Diriliş Ertuğrul 131. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Dizinin yeni bölümünden yeni görüntüler yayınlandı. Çarşamba akşamı yani 16 Ocak akşamı dizinin yeni bölümünün izleyicilerle buluşacağı ortaya çıktı.

Yeni sezonda Hande Soral, İlker Aksum ve Öykü Çelik gibi başarılı oyuncuları da bünyesine katan Diriliş Ertuğrul’un 131. yeni bölümünde yine sular durulmayacak. Dragos’un hain planlarını ortaya çıkarmak isteyen Ertuğrul Bey herkesi şaşırtacak bir hamle yapacak.

Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, Barış Bağcı, Hande Soral, Didem Balçan, Ali Ersan Duru, İlker Aksum ve Öykü Çelik’in başrollerde oynadığı dizinin 131. yeni bölümü ise 16 Ocak Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak.