Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Ertuğrul dizisi 139. bölümünde neler yaşanacak?

Diriliş Ertuğrul dizisi 139. bölümünde neler yaşanacak?

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Diriliş Ertuğrul, yeni bölümüyle 13 Mart Çarşamba yani bu akşam izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Yönetmenliğini Metin Günay’ın yaptığı Diriliş Ertuğul’da Engin Altan Düzyatan’ın yanı sıra Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Ayberk Pekcan, Kayra Şenocak, Arif Diren, Burçin Abdullah, Orçun İynemli, Emre Üçtepe, Kerem Bekişoğlu ve Ali Buhara Mete isimler de rol alıyor.

Diriliş Ertuğrul yeni bölümde Moğol saldırılarına karşı Ertuğrul Bey’le aynı safta olmaya çalışan Dragos’un yeni planı dikkat çekiyor. Dragos’un ‘Artık o bizim ortağımız değil’ sözleri dikkat çekiyor. Ertuğrul ise düşmanlarına karşı yeni plan yaparken, alplerine yaptığı konuşma tüyleri diken diken ediyor.

Yeni bölümde, Ertuğrul tüm sancakları indirterek Kayı sancaklarını yerleştirtiyor. Ertuğrul Söğüt’ü geri alırken, Ertuğrul’un adamları da Keykavus’u büyük bir tehlikeden kurtarıyor. Dragos bu şekilde emellerine bir kez daha kavuşamıyor. İlbilge obada olanlardan şikayetçi oluyor. Ertuğrul kılıç hakkının namus olduğunu ona anlatıyor.