Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Ertuğrul dizisinde her şey değişti, çok şaşıracaksınız!

Diriliş Ertuğrul dizisinde her şey değişti, çok şaşıracaksınız!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarında 5. sezonu merakla beklenen Diriliş Ertuğrul’un çekimleri devam ediyor.

Ancak setten hiçbir sızıntı olmaması için Yapımcı Mehmet Bozdağ işleri sıkı tutuyor.

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, bir misafirini Engin Altan Düzyatan ile tanıştırmak ve fotoğraf çektirmek için dizinni setine gitti.

Ancak tek kare fotoğraf bile çekemediklerini çünkü Düzyatan’ın üzerinde 5. sezonda giyeceği kostümü olduğunu söyledi.

Görevlinin yaptığı açıklamayı köşesinde paylaşan Eyüboğlu, dizideki değişim ile ilgili de bilgi vermiş oldu:

Riva’daki yeni platoya girmeden bizi karşılayan görevli, “Misafirlerimiz sakın ola içeride cep telefonuyla bir şey çekmesin. İstedikleri fotoğraf varsa biz çekip, verelim” dedi.

“Sete gittiğimizde Ertuğrul’la, dizinin yeni karakterlerinden oğlu Osman Gazi’nin çocukluk dönemini canlandıran oyuncunun çekimleri vardı.

Avustralya’dan gelen turistler, Düzyatan’la tanıştı ama birlikte fotoğraf çektiremedi. Çünkü oyuncunun üzerinde Ertuğrul kostümü vardı. “İnsanlar buraya kadar geldi, hiç değilse Düzyatan’ın kostümünü göstermeden yakın plan fotoğraflarını siz çekin, verin” dedik, o da olmadı. Sebebini sorduğumda aldığım yanıt şuydu:

“Diriliş Ertuğrul, baştan aşağı yenilendi. Burada yeni bir plato kuruldu. Dizi, bıraktığı yerden 15 yıl sonrasını anlatacağı için oyuncu kadrosunun yüzde 95’i değişti.

Seyircilerden önce bu dünyanın görülmesini istemediğimiz halde, Ertuğrul’la oğullarının olduğu kapak çekiminden, biri görüntü çekip, dışarı sızdırdı.

O fotoğrafları fanların kurduğu yabancı internet sitelerinden kaldırmaya ve sızıntıyı kimin yaptığını bulmaya çalışırken, yapım şirketinin aldığı bir karar bu. Yeni dekoru ve oyuncuların kostümlü halini çektiremiyoruz.”