Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman’daki strateji şimdi de Destan dizisini uçurur!

Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman’daki strateji şimdi de Destan dizisini uçurur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Destan dizisinin ardından Üç Kız Kardeş’in de iyi bir çıkış yaptığı salı akşamları Baba dizisi beklentilerin altında kaldı. Bu üç dizinin gelecek sezonda da devam edip etmeyeceğini merak eden izleyiciler, şimdiden sorular sormaya başladı.

Sosyal medyada yer alan yorumlarda dizi hayranları hangi yapımların devam edip hangilerinin bitirileceği konusunda tahminler paylaşıyor.. atv’nin büyük bir prodüksiyon ile izleyici karşısına getirdiği Destan dizisinin çok daha başarılı bir şekilde ikinci sezonda devam etmesi bekleniyor.

Bozdağ Film tarafından yapılan dizilerin ilk sezonlarında görülen aksaklıklar veya eksiklikler genellikle ikinci sezonda çok başarılı şekilde yeniden düzenlemelerle gideriliyor. Bu durumu daha önce de görmüştük. Bozdağ Film’in iddialı dizilerinde ilk sezon bir deneme dönemi, ikinci sezon tecrübe dönemi ve üçüncü sezon da ustalık dönemi olarak ortaya çıktı. Bunun Destan dizisinde de bu şekilde gerçekleşmesini beklememek için bir neden yok.

Engin Altan Düzyatan’ın başrolündeki Diriliş Ertuğrul dizisi beş sezon süren efsane bir iş oldu. Yapımcı Mehmet Bozdağ’ın öne çıkmasını sağlayan bu yapımın ilk sezonundaki eksiklikler, ikinci sezonda giderilerek daha güçlü hale getirilmişti.

Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman'daki strateji şimdi de Destan dizisini uçurur! 8

Benzer bir durum Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı Kuruluş Osman dizisinin ilk sezonu da beklentilerin biraz altında kalmıştı. Ancak ikinci ve üçüncü sezonlarda yapılan büyük adımlar ile bu dizi de milyonların sevgisini kazanmayı sürdürdü.

Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman'daki strateji şimdi de Destan dizisini uçurur! 9

Ebru Şahin ve Edip Tepeli ikilisinin başrolünde yer aldığı Destan dizisi için de verilecek olan yaz arasının, ikinci sezon için daha iyi bir hazırlık yapmak için önemli olacağını düşünebilirsiniz.

Bozdağ Film’in projelerinde yaşanan ilk sezon ile ikinci sezon farkını Destan dizisinde de görebiliriz. Ebru Şahin’in Akkız isimli kadın kahraman ile öne çıktığı dizi dünyanın birçok ülkesinde de izleniyor ve şimdiden ikinci sezon için hazırlıkların yapıldığı da tahmin ediliyor.