Ana sayfa Sosyal Medya Serkan Çayoğlu ve Aytaç Şaşmaz heyecanı suya düştü, iki ayrılık kararı şoke etti!

Serkan Çayoğlu ve Aytaç Şaşmaz heyecanı suya düştü, iki ayrılık kararı şoke etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Börü ve Dağ isimli projelerle büyük dikkat çeken yönetmen Alper Çağlar, yeni bir proje için uzun süredir çalışmalarını sürdürüyor. Göktürk isimli üç serilik filmin ilki için yoğun bir hazırlık içindeki Alper Çağlar, başroller için de Serkan Çayoğlu ve Aytaç Şaşmaz ikilisi ile anlaşma yapmıştı.

Ancak geçtiğimiz hafta Serkan Çayoğlu’nun projeden ayrıldığı ortaya çıktı. Bunun nedeninin ise 6 ay sürecek olan çekim takvimi olduğu ortaya çıktı. Özge Gürel ile önümüzdeki aylarda evlenme hazırlıkları yapan Serkan Çayoğlu, planlarının bozulmasını istemedi ve İlk Görktürk film projesine veda etti.

Benzer bir durumu Aytaç Şaşmaz da yaşıyor… Baht Oyunu dizisiyle büyük bir hayran kitlesine ulaşan genç oyuncu, heyecanla projeyi bekliyordu. Ancak hem ön hazırlıkların uzun sürmesi hem de çekim takviminin çok yoğun olması nedeniyle Aytaç Şaşmaz da Alper Çağlar ile anlaşarak, yeni proje görüşmelerine başladı.

Serkan Çayoğlu ve Aytaç Şaşmaz heyecanı suya düştü, iki ayrılık kararı şoke etti! 55

Filmin çekimlerinin ne zaman başlayacağının belli olmamasının yanı sıra, hazırlıkların daha devam edeceğinin anlaşılması, ayrıca 6 ay sürecek olan çekim takviminin yoğunluğunu dikkate alan Aytaç Şaşmaz’ın ayrılık kararı vermesi, Serkan Çayoğlu’nun ardından ikinci şok oldu…

Yeni projeler için görüşmelere başlayan Aytaç Şaşmaz’a birçok teklif geldiği de biliniyor. Baht Oyunu dizisini setinde partnerlik yaptığı Cemre Baysel ile aşk yaşamaya devam eden genç oyuncu, yaz döneminde yine bir romantik komedi hikayesinde yer alır mı bilinmez ama hayranları böyle bir müjde bekliyor.