Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bennu Yıldırımlar ve Dilan Çiçek Deniz’in başrolündeki Kiracı dizisi için büyük senaryo fırsatı!

Bennu Yıldırımlar ve Dilan Çiçek Deniz’in başrolündeki Kiracı dizisi için büyük senaryo fırsatı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kiracı isimli yeni dizi için çalışmalar devam ediyor. Fox TV için hazırlanan projenin yapımcısı MF Yapım… Son dönemin öne çıkan yapımcılarından Asena Bülbüloğlu ve ekibi, başarılı bir dizi oluşturmak için büyük çaba harcıyor.

Dizinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş oluşurken, hikayenin bazı detayları da paylaşılmaya başlandı… Kiracı dizisi için ilk anlaşma yapılan isim Dilan Çiçek Deniz oldu… Geçen hafta diziye katıldığı ortaya çıkan oyuncu, senaryoyu okuyunca hiç düşünmeden kabul etti.

Çukur dizisiyle büyük dikkat çeken, Alev Alev isimli yapımda da iyi bir çıkış yakalayan Dilan Çiçek Deniz, yeniden televizyon ekranına dönüş yapmaya hazırlanıyor. Oyuncuyu bu kadar mutlu eden hikaye bir apartmanda geçecek.

Dizinin senaristinin elinde ise güncel hayat ile örtüştürülebilecek müthiş bir hikaye var. Son dönemde Türkiye’de yaşanan TL’nin değer kaybı ile birlikte, kira fiyatları da bir hayli yükseldi. Kiracılar şikayetçi, ev sahipleri de kendi bakış açılarından haklı… Ancak yaşanan bu kaos sürüyor ve birçok kişi kiraların aşırı yükselişinden şikayetçi.

Toplumun genelini ilgilendiren bu sorun ile ilgili yansımalar Kiracı dizisinin hikayesinde yer alır ise diziye katkısı olabilir. Senaristler gerçek hayat ile diziyi ne kadar örtüştürür ise izleyiciler o kadar çok ilgi gösteriyor. Bakalım yeni dizi Kiracı’da böyle bir yol izlenecek mi?

Dizinin bir başka ünlü ismi de Bennu Yıldırımlar olarak belirlendi. Madam Vula karakteri ile dizide yer alacak olan usta oyuncu, geçen sezon Sadakatsiz dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştı.

Olağan Şüpheliler isimli dijital dizide de Feyza rolünü canlandıran oyuncu, yeniden televizyon ekranında hayranları ile buluşacak.