Ana sayfa Yabancı Dizi Disney Channel ekim ayında da eğlence ve macera dol

Disney Channel ekim ayında da eğlence ve macera dol

tarafından ker_def

UYDUDA her zaman şifresiz yayınlanan, aile eğlencesinin adresi Disney Channel, ekim ayında da birbirinden renkli içeriklerle izleyicileriyle buluşuyor. 16 yaşındaki Luna Valente’nin Cancun Meksika’dan onu evlat edinen ebeveynleri Miguel ve Monica ile birlikte Arjantin’e taşınması ve Luna’nın ülkenin en iyi okullarından South Blake College’a gitmesi ile başlayan Soy Luna, 3 sezon ve 220 bölüm sonrasında 22 Ekim’de final yapıyor.

Soy Luna’nın yeni bölümleri pazartesiden perşembeye 19.45’te Disney Channel’da! Ailece kahkahalarla izleyeceğiniz, Disney’in efsane dizilerinden İyi Şanslar Charlie de her cuma saat 19.45’te Disney Channel’da olacak.

SOY LUNA… 16 yaşındaki Luna Valente’nin Cancun Meksika’dan onu evlat edinen ebeveynleri Miguel ve Monica

ile birlikte Arjantin’e taşınması ve Luna’nın ülkenin en iyi okullarından South Blake College’a gitmesi ile başlayan Soy Luna, 3 sezon ve 220 bölüm sonrasında final yapıyor.

Luna, azim, coşku ve paten sevgisi ile yeni arkadaşlar edindi, sesini buldu, ilk aşkıyla tanıştı, gerçek kimliğini ve ailesini keşfetti.

Luna ile bu yolculuğa başlayan herkesi 22 Ekim’de hem doğum günü partisine hem de vedaya davet ediyoruz.

Final bölümünde 18 yaşına girecek ve böylece servetinin tüm sorumluluğunu üstlenecek olan Luna çok önemli bir açıklama yapacak. Luna’nın doğum günü partisinde de sürprizler devam edecek.

Soy Luna’nın yeni bölümleri pazartesiden perşembeye 19.45’te Disney Channel’da!

Soy Luna final bölümü 22 Ekim 19.45’te Disney Channel’da!

Final bölümünün hemen ardından Sihirli Haberler özel bölümü ekranda olacak.

İYİ ŞANLAR CHARLIE

Duncan ailesine “Merhaba!” deyin. Ailece kahkahalarla izleyeceğiniz dizi İyi Şanslar Charlie her cuma Disney Channel’da.

Amy ve Bob Duncan’ın Teddy, PJ, Gabe ve ailenin en minik üyesi Charlie ile 4 çocukları olmuştur. Anne ve babaları çalıştığı için Charlie’nin bakımına çocuklar yardımcı olurlar ama tüm sorumluluk Teddy’nin üstüne kalır. Charlie için mamalar, bebek bezleri ve bebek bakımı ile ilgili her şeyi öğrenmeye başlayan ve en büyük sorumluluğu üstlenen Teddy, herkese göz kulak olur.

Tüm bölümler Teddy’nin Charlie’ye iyi şanslar dileyerek bitirdiği, günlük serüvenlerini kaydettiği video günlük ile sonlanır.

Disney Channel’ın efsane dizisi İyi Şanslar Charlie her cuma 19.45’te Disney Channel’da.