Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinde umut verici gelişmelerin işaretleri var!

Baraj dizisinde umut verici gelişmelerin işaretleri var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Baraj dizisinde gerçek ortaya çıktı. Artık Tarık ve Nazım karışıklığı bitti. Ama Nehir,bu yaşananları kabul etmiyor. Nazım’a kendisinin peşinden gitmesini söylüyor.13 Ekim Salı akşamı Baraj dizisinin 9. yeni bölümü yayınlanacak.

Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Feyyaz Duman ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin 9. bölümünde Nazım ile Nehir arasında yaşanan kavgadan ilk görüntüler yayınlandı.

Dizinin fragmanında Nehir, Nazım’a hem hesap soruyor hem de can alıcı şu sözü söylüyor: “Sevmeyi bildiği için mi Tarık’ı çıkarttın karşıma. Ne garip aşkmış, beni tanımadığım adamla baş başa bırakırken de sevdin mi?”

Nazım, Nehir’in kalbini yeniden kazanabilecek mi? Nazım, kendine güvenip de Nehir’in peşinden gidecek mi? Tarık meselesi ne olacak? Baraj dizisinin yeni bölümünde hareketli anlar yaşanacak.

Dizinin salı rekabetinde güçlü rakipleri karşısında ağır ağırda olsa reytinglerde yükselme sergilemesi umut veriyor. Uzun süredir düşük reytinglerle seyreden Baraj için yukarı yönlü hareketler umut verici gelişmeler…

Dizinin hikayesinin artık daha akıcı olması ve gerçeğin ortaya çıkmasıyla da daha can alıcı sahnelerin yayınlanmaya başlaması, bu yukarı yönlü çıkışta da etkili bir nokta olarak değerlendiriliyor.

İşte 13 Ekim Salı akşamı yayınlanacak olan Baraj dizisinin 9. bölüm 1. fragmanı: