Ana sayfa Sosyal Medya Disney Plus ile anlaşan Demet Özdemir, birçok oyuncuya örnek olacak bir barajı yıktı!

Disney Plus ile anlaşan Demet Özdemir, birçok oyuncuya örnek olacak bir barajı yıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus, Haziran ayının 14’ünde Türkiye pazarına giriş yapacak. Şimdiden heyecanla platformun yayına başlamasını bekleyen geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor. Disney Plus, birçok yapımcının yanı sıra oyuncu ile de anlaşmalar yaparak, ünlü isimleri kendisine bağladı.. Anlaşma yapılan isimlerden birisi de Demet Özdemir oldu.

Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan ile birlikte Disney Plus’ın yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda’nın başrolünü kabul eden Demet Özdemir, hayranlarını da çok heyecanlandırdı. Oyuncuya, uluslararası alanda daha çok tanınırlık katacak olan bu Dünyayla Benim Aramda dizi projesinin çekimlerine de başlandı.

Demet Özdemir gibi birçok ünlü ismin de Disney Plus ile sadece bu platformda yayınlanacak projelerde yer alacağı konusunda anlaşmalar yapıldığı ortaya çıkmıştı. Ancak yaşanan yeni bir gelişme herkesi şaşırttı. Bu anlaşmadan sonra Aşk Taktikleri isimli filmin ikincisinin çekileceği ortaya çıktı.

Tabii ki Disney Plus anlaşmasının bu duruma engel olup olmadığı sorgulandı. Netflix’te ilki çok ilgi çeken Aşk Taktikleri filmi için yeniden kamera karşısına çıkacak olan Demet Özdemir, eski projesi olduğu için yeni iş ortaklarından izin aldı. Yani Disney Plus, Demet Özdemir’in rakibi Netflix’e film çekmesine göz yummuş oldu.

Disney Plus ile anlaşan Demet Özdemir, birçok oyuncuya örnek olacak bir barajı yıktı! 7

Anlaşma şartları nasıl bilinmiyor ama gelen bilgiler Disney Plus’ın ünlü isimleri kendi ekranına bağlamak için çok yüksek bütçeler önerdiği şeklindeydi. Bu şekilde 15’e yakın ünlü isim olduğu konuşuluyor. Demet Özdemir de bu isimlerin başında yer alıyor.

Şükrü Özyıldız ile Demet Özdemir’i ikinci kez buluşturacak olan Aşk Taktikleri 2 filmin için yaz başında çekimler yapılacak. Ünlü oyuncu hem Dünyayla Benim Aramda dizi projesi hem de Aşk Taktikleri 2 ile birlikte uzun bir dönemi bağlamış durumda.

Demet Özdemir’in Disney Plus ile anlaşma yapmasının ardından gelen bu izin talebine olumlu yanıt verilmesi, ABD’li içerik devinin bir jesti mi yoksa ünlü isimlere bu tür esneklikler göstereceği anlamına mı geliyor?

Demet Özdemir, birçok ünlü ismin de bu şekilde Disney Plus’tan farklı platform veya televizyonlar için izin alınabilmesi noktasında bir örnek olacak gibi gözüküyor.

Ünlü oyuncuya eski projesi olması nedeniyle izin çıkmış olsa bile, bir kez böyle bir yol açıldığı zaman bunun ileride önemli bir örnek teşkil edeceği gerçeği ortadan kalkmıyor.