Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin’in düştüğü duruma Destan dizisindeki ekip arkadaşları çok üzüldü!

Ebru Şahin’in düştüğü duruma Destan dizisindeki ekip arkadaşları çok üzüldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birçok dizi hayranı için Destan dizisinin sahneleri izlemesi doyumsuz bir şölen… Büyük bir platoda ve etkili bir prodüksiyon ile oluşturulan Destan dizisi, oyuncuların da yoğun eğitimler alması gereken bir yapım oldu. Dizinin en başında hazırlıklar iyi yapıldı ve oyuncular da farklı eğitmenlerden birçok yeni teknik öğrendi. Hem dövüş hem kılıç kullanma hem de at binme gibi konularda alınan eğitimlerin yansıması da dizinin başarılı sahneleriyle dikkat çekiyor.

Ebru Şahin de Akkız karakteri ile yeniden hayranları ile buluşmaktan memnun. Oyuncu, her hafta salı akşamları izleyicilerin karşısına çıkıyor ve dövüş sahneleriyle dikkat çekiyor. Dizinin ilk bölümlerinde yalın ayak sahne çekmek zorunda kalan oyuncu, soğuk havanın da kendisini zorladığını anlattı.

Ebru Şahin'in düştüğü duruma Destan dizisindeki ekip arkadaşları çok üzüldü! 7

Ebru Şahin, o günleri şu sözlerle hatırlattı: “İlk bölümlerde 40 gün yalın ayak sahne çekmek durumunda kalmıştım. Her gün yalın ayak o soğukta, aksiyon yapmak ya da sahne çekmek çok zorlamıştı. Bütün ekibin size üzülerek baktığı bir ana dönüşmüştü. Orada zorlandım diyebilirim” açıklamasında bulundu.

Destan dizisinde işini keyif alarak yaptığını anlatan oyuncu, bu nedenle zorlayıcı sahneler de olsa böyle bir yapımda olmanın mutluluğunu yaşıyor. Hercai dizisindeki 3 sezonluk müthiş başarısının ardından yeniden setlere çok özel bir proje için dönen oyuncu, kariyerinin en önemli döneminde bulunuyor.

Sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da geniş bir hayran kitlesi bulunan Ebru Şahin, dünyanın birçok ülkesinde dikkatle takip edilen bir isim haline geldi.

Destan dizisindeki etkili dövüş sahneleriyle, kılıç kullanmasıyla, bu sahnelerdeki farklı hareketlerden oluşan koreografi ile Ebru Şahin’in sosyal medyada da çok konuşulduğuna şahit oluyorsunuz.

Oyuncu, sekizinci yüzyılda yaşayan bir kadın kahramanı canlandırıyor ve şimdiye kadar da işini gayet başarılı şekilde yürüttü. Hem oyuncu hem yapımcı hem kanal hem de izleyicilerin memnun olduğu bir dizi süreci devam ediyor.