Ana sayfa Sosyal Medya Disney Plus işi oldu, Hafsanur Sancaktutan yeni dizisini buldu!

Disney Plus işi oldu, Hafsanur Sancaktutan yeni dizisini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pınar Deniz, Hande Erçel ve Demet Özdemir gibi Disney Plus platformunun yeni ekran yüzü olması beklenen Hafsanur Sancaktutan’dan hayranlarını memnun edecek bir haber var. Genç oyuncu, yeni dizisini sonunda buldu.

Özellikle Son Yaz isimli Fox TV dizisindeki Yağmur karakteri ile geniş bir izleyici kitlesinin hayranlığını kazanan Hafsanur Sancaktutan, birçok teklif aldı. Ancak oyuncu bu teklifler arasında en dikkat çeken Disney Plus’ın dizisini tercih etti.

Mart ayında çekimlerine başlanacak olan Dünya ile Benim Aramda isimli yeni dizi için Hafsanur Sancaktutan anlaşma yapılan iki kadın oyuncudan birisi oldu.

Demet Özdemir’in de başrol için MF Yapım ile anlaştığı ortaya çıktı. Kerem Bürsin’in de iki erkek başrolden birisi olması için teklif aldığı belirtiliyor. Hafsanur Sancaktutan, Son Yaz projesi ile birlikte geniş bir hayran kitlesi elde etti. Oyuncu, çok başarılı bir performans ortaya koydu ve birçok yapımcının da dikkatini çekti.

Disney Plus’un ekran yüzü olması için oyuncu ile anlaşma yapması da çok önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Ezel, Suskunlar ve Mucize Doktor gibi önemli dizilerin senaryosunu yazan Pınar Bulut, yeni dizi için çalışmalarını sürdürüyor.

Mart ayında ekip sete çıkacak ve Disney Plus’un yeni dizi macerasında Hafsanur Sancaktutan da hem yetenekleri hem de güzelliği ile yerini alacak. Oyucunun adresinin belli olması hayranlarını da çok memnun etti.