Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Disney Plus’un bir büyük projesi daha yolun çok başında iptal edildi!

Disney Plus’un bir büyük projesi daha yolun çok başında iptal edildi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dünyanın en büyük dijital yayın platformlarından biri olan Disney Plus, 14 Haziran’da Türkiye’deki yayınına başlıyor. Türkiye’nin en ünlü isimleriyle projeler gerçekleştirmek üzere imza atan platformun önemli bir projesi iptal edildi.

Bugüne kadar aralarında Can Yaman, Demet Özdemir, Hande Erçel, Halit Ergenç, Aras Bulut İynemli’nin bulunduğu Türkiye’nin en ünlü isimleriyle anlaşmalar imzalayan Disney Plus’ın projeleri de ortaya çıkmaya başladı. Ancak bazı projeler ertelenirken bazıları da iptal ediliyor.

Disney Plus’un bir büyük projesi daha yolun çok başında iptal edildi! 49

Disney Plus’ın iptal edilen projesi O Gelin Benim isimli yapım oldu. Daha önce basına yansımayan projenin başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu yer alacaktı. Ancak proje iptal edildi. İptal gerekçesi de oyuncu kadrosunun tamamlanamaması olarak açıklandı.

Ayça Ayşin Turan en son Ada Masalı isimli dizide başrolü Alp Navruz’la paylaşmıştı. Dizi sona erince Ayça Ayşin Turan dinlenmeye çekilmişti. Setlere Disney Plus projesiyle geri dönmeye hazırlanan Ayça Ayşin Turan’ın bu planı suya düşmüş oldu.

Disney Plus’un bir büyük projesi daha yolun çok başında iptal edildi! 50

En son TRT 1’de yayınlanan Kıbrıs: Zafere Doğru isimli dizide rol almıştı. Sinemada yayınlanmak üzere çekilecek İlk Göktürk filminden gelen teklifi kabul eden Çayoğlu, projenin bir türlü hayata geçememesi üzerine ayrılık kararı vermişti.

Bu arada Disney Plus’ın Med Yapım tarafından çekilecek Siyaha Bulaşan Kadınlar isimli dizi projesi de 2023 yılına ertelendi. Dizinin başrol oyuncularından biri Biran Damla Yılmaz olacaktı. Ancak dizi projesi, Disney Plus’ın ilk yılında eğlence ağırlıklı yapımlara ağırlık vereceği gerekçesiyle önümüzdeki yıla ertelendi.