Ana sayfa Sosyal Medya Güzel havayı gören Demet Özdemir poz vermeye doyamadı!..

Güzel havayı gören Demet Özdemir poz vermeye doyamadı!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/ Detay –Ünlü oyuncu Demet Özdemir, iş hayatı ve şarkıcı Oğuzhan Koç ile evliliğe doğru giden ilişkisinin yanı sıra sık sık 15 milyona yakın takipçisinin bulunduğu instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da gündem olmayı başarıyor.

Oyuncunun son paylaşımı da yine çok konuşulacak türden. Güzel havayı gören ünlü oyuncu yazı getirdi. Mini şortlu spor kombini ile pozlarını art arda sıralayan Demet Özdemir takipçilerini mest etti.

Oyuncunun fotoğrafları kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı. Demet Özdemir paylaşımına, ‘Güzel hava’ notunu düştü.

Güzel havayı gören Demet Özdemir poz vermeye doyamadı!.. 9

Sosyal medyayı kullanmayı seven Demet Özdemir instagramda da oldukça aktif. Oyuncu, TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin finalinin ardından ekranlara ara verdiği süreçte hayranlarıyla sürekli sosyal medyada hasret giderdi.

Erkenci Kuş dizisinden sonra yıldızı daha da parlayan genç oyuncu Demet Özdemir, son yılların popüler kadın oyuncuları arasında yer alıyor.

Demet Özdemir bu sezon dizilerde rol almadı ancak geçtiğimiz yaz Netflix için çekilen ve Şükrü Özyıldız ile baş rolünde yer aldığı Aşk Taktikleri filmi ile gündemden düşmedi.

Güzel havayı gören Demet Özdemir poz vermeye doyamadı!.. 10

Yeni sezonda Disney Plus ile anlaşan oyuncu dijital platform için Dünyayla Benim Aramda adlı diziyi çekiyor.  Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy ile kamera karşısına geçen oyuncu, 14 Haziran’da yayın hayatına başlayacak olan platformun iddialı projesinde başrolde yer alıyor.

Güzel havayı gören Demet Özdemir poz vermeye doyamadı!.. 11

Demet Özdemir’in sosyal medya paylaşımlarından dizinin çekimlerinin başladığı anlaşılıyor. Hayranları oyuncunun yeni projesinin detaylarını merak ediyor olsa da hiç bir şekilde setten paylaşım yapmayan oyuncu, yasak olduğu için dizi hakkında detay veremeyeceğini de özellikle belirtiyor.