Ana sayfa Dizi Haberleri Dizi bahane, Elçin şahane! Elçin Sangu, İyi Günde Kötü Günde dizisinin önüne geçti!

Dizi bahane, Elçin şahane! Elçin Sangu, İyi Günde Kötü Günde dizisinin önüne geçti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin yeni dizisi İyi Günde Kötü Günde, ilk iki bölümüyle ekrana geldi. Cumartesi akşamları yayınlanan dizide Ozan Dolunay, Elçin Sangu ve Yasemin Allen başrollerde oynuyor. Üç başarılı ve ekranın sevilen ismini bir araya getiren dizi, romantik komedi türünde.

Bilindiği gibi Elçin Sangu, Kiralık Aşk dizisiyle bir anda büyük kitleler tarafından tanınmış ve uzun yıllar etkisini sürdürecek bir yapımda rol alarak kariyerinde bir sıçrama yaşamıştı. Daha önce başka dizilerde oynasa da Barış Arduç ile birlikte rol aldıkları Kiralık Aşk dizisi, adeta ekrana adını yazdıran bir dizi oldu.

Sangu, bir süre gelen teklifleri değerlendirdi ve istediği gibi bir proje gelmeyince de ekrandan uzak kaldı. Farklı bir projede, farklı bir karakteri oynamak isteyen oyuncu, dijital platform PuhuTV için çekilen Yaşamayanlar isimli Türkiye’nin ilk vampir temalı dizisinde oynadı.

Sangu daha sonra Show TV’de Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolünde yer aldığı Çarpışma dizisiyle ekranlara geldi. Bu kez bir dram ve aksiyon dizisiyle ekranlardaydı. Yeni sezonda ise Elçin Sangu, yine bir romantik komedi ile karşımızda.

Aslında izleyicinin onu romantik komediye daha çok yakıştırdığı, sosyal medyadaki yorumlardan da anlaşılmakta. Üzerine yazılmış gibi oyuncuyu bu tür bir işte görmeyi daha çok arzuluyor izleyici. Dolayısıyla İyi Günde Kötü Günde dizisinde oynadığı Leyla’yı da hemen sevdi ve bağrına bastı hayranları.

Dizi bahane, Elçin şahane! Elçin Sangu, İyi Günde Kötü Günde dizisinin önüne geçti! 7

Cumartesi akşamları diğer kanallarda yayınlanan Kuzey Yıldızı, Çatı Kapı Aşk, Zümrüdüanka ve Kalk Gidelim dizileri ile bir rekabet sürüyor.

Her ne kadar dizi, ikinci bölümüyle de beklenenin altında bir reyting alsa da Elçin Sangu için durum farklı. Zira izleyenleri onu o kadar çok Leyla karakterine yakıştırdı ki sosyal medyada pek çok yorum yapıyorlar. Övgü dolu yorumlara, oyuncunu güzelliği, başarılı performansı eşlik ederken, Elçin Sangu’nun dizinin konuşulurluğunun önüne geçtiği de kısa bir göz atmada bile anlaşılıyor.

Adeta diziyi Elçin Sangu hayranlarının taşıdığını söylesek abartmış olmayız. Bu haliyle Sangu’yu ekranda daha ne kadar tutabilir bu reytingler bilinmez ama eğer sosyal medya ölçümlerine göre reyting belirlenseydi, Elçin Sangu açık ara Cumartesi gününün en çok konuşulanları arasına girerdi muhtemelen…

Youtube’da dizinin bölümlerine ya da fragmanlarına yapılan yorumlardan da bu ilgiyi ölçme imkanı var. İzleyicisi, Sangu’nun gittikçe daha da güzelleştiği konusuna o kadar çok vurgu yapıyor ki ‘Dizi bahane, Elçin şahane’ durumu ortaya çıkıyor adeta…