Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özpirinçci’den, aylar sonra Kadın dizisindeki Bahar’a selam…

Özge Özpirinçci’den, aylar sonra Kadın dizisindeki Bahar’a selam…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların unutulmaz dizileri arasına girmeye aday bir dizi oldu Kadın dizisi. Med Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizide en büyük sorumluluk ise Bahar karakterini oynayan Özge Özpirinçci’ye düşmüştü. Zira dizi, bir kadının hayatı üzerine kuruluydu ve ağırlıklı olarak da kadın karakter başroldeydi.

Dolayısıyla Özpirinçci, rol aldığı bu diziyle birlikte kariyerinde de önemli bir adım attı. Hem başarılı oyunculuğuyla büyük takdir gördü hem de hafızalardan çıkmayacak bir hikayenin en önemli kahramanı olarak ekranlarda boy gösterdi. Bennu Yıldırımlar ve Şerif Erol gibi usta isimlerin yanı sıra Caner Cindoruk, Feyyaz Duman, Gökçe Eyüboğlu ve Seray Kaya da dizide rol almıştı.

Her karakter, televizyon tarihine adeta adını yazdırdı. Oyuncular için de unutulmaz rollerdi muhakkak. Tabii dizinin iki başarılı küçük oyuncusunun performanslarını da yabana atmamak gerek. Kübra Süzgün ve Ali Semi Sefil de bu dizideki başarılarıyla hatırlanmaya devam edecekler.

Özge Özpirinçci'den, aylar sonra Kadın dizisindeki Bahar'a selam... 1

2017 yılının Ekim ayında ekranlara gelmeye başlayan dizi, büyük dikkat çekmiş ve 2020 Şubat ayında yapılan finale kadar da ilgiyi üzerinde tutmuştu. Özge Özpirinçci, yoğun geçen set çalışmalarının bitmesinin ardından Pandemi sürecini İstanbul’da geçirmişti.

Ancak Haziran ayında Marmaris’e giden oyuncu, aylardır tatil yapıyor. Sevgilisi Burak Yamantürk ile birlikte çok sevdikleri Bozburun’da Tanem Sivar ve ailesiyle birlikte keyifli vakit geçiren oyuncunun dönmeye de pek niyeti yok gibi…

Bir ara Netflix için çekilecek ‘Şimdiki Aklım Olsaydı’ projesi için ismi geçti. Ancak projenin önce iptal edildiği, daha sonra çekileceği söylenmesine karşılık şimdilik durduğu görülüyor.

Özpirinçci de boş zamanlarını dinlenerek geçiriyor. Sosyal medyadan sık sık video ve fotoğraflar paylaşan Özpirinçci’nin son yaptığı paylaşım ise Kadın dizisindeki Bahar’a aylar sonra bir selam niteliği gibiydi.

Oyuncu, içi yana yana oynadığı Bahar karakterine vurgu yaparak tüm Baharlar’a, Bahar’ın kaderini yaşayanlara iyi dileklerini de sundu.

İşte o paylaşım:

Özge Özpirinçci'den, aylar sonra Kadın dizisindeki Bahar'a selam... 2