Ana sayfa Sosyal Medya Dizi bahane, Hande Erçel’in asıl kazancı şahane!

Dizi bahane, Hande Erçel’in asıl kazancı şahane!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi bütçeleri ve bölüm başı ödenen ücretler konusunda 4-5 yıl önceki bütçeler artık yok. Televizyon kanalları reytingleri düşük gelen dizilerden zarar ediyor ve artık bütçeler de iyice kısıldı… Bu düşük bütçeler içinde başrol oyuncuları en yüksek payı alıyor, ancak ödenen rakamların da eski seviyelerinden uzak olduğu da belirtiliyor. Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin ile birlikte başrolde yer alan Hande Erçel, dizi ile bilinirliğini artırdı belki ama asıl kazancı başka bir noktada…

Hande Erçel, birçok markanın dikkatle izlediği bir isim. Instagram’da 18 milyon takipçiye sahip olmak hiç de kolay bir şey değil. Genç oyuncunun da bu kadar geniş bir kitleye hitap ediyor olması markaların iştahını kabartıyor.

Bir tekstil firması ile anlaşması bulunan ve zaman zaman bu firmanın ürünlerini giyerek pozlar veren Hande Erçel, reklam filmlerinde de güzelliğini konuşturuyor. Oyuncunun sosyal medyada sergilediği paylaşımlarla marka bilinirliğini artırdı ve yeni anlaşma teklifi için de yakında ünlü oyuncu ile görüşmelerin yapılması bekleniyor.

Dizi bahane, Hande Erçel'in asıl kazancı şahane! 7

Milliyet Cadde’nin haberine göre tekstil firması daha önce 800 bin TL olarak yaptığı anlaşmayı da 1 milyon liraya yükseltmeyi planlıyor… Erçel ile yeniden masaya oturacak olan bu tekstil firmasının yanı sıra bir başka marka daha genç oyuncunun kapısını çaldı.

Sağlık ve kişisel bakım ürünleri satan firmanın radarına takılan Hande Erçel ile ilk görüşmeler yapıldı ve karşılıklı olarak anlaşma sağlandı. Şimdi iş imzaya kaldı. Hande Erçel’in diş macunu reklamı için 2 milyon TL alacağı konuşuluyor.

Hande Erçel belki dizilerden de iyi kazançlar sağlıyor ama asıl reklamını yaptığı ürünler ile de büyük gelirler elde ediyor.