Ana sayfa Sosyal Medya Hercai dizisi artık çok başka, hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

Hercai dizisi artık çok başka, hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden Hercai, 53 bölüm boyunca Cuma akşamları izleyicilerin içini yakan bir yapım olarak konumlanmıştı. Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün başrolünde yer aldığı dizi, artık Pazar akşamları ekrandaki yerini alacak.

Pazar günü reyting rekabetine katılan dizi adına bunun nasıl sonuçlar doğuracağı merakla bekleniyor. Hercai’nin yerine geçen Akıncı’nın ikinci bölümde çok düşük reytingler alması, atv’nin bir hata yapıp yapmadığı sorusunu sordurmuştu. Hercai en azından 6’lı reytinglere kadar totalde yükselmeyi başarmıştı. Bakalım bu yükseliş dizinin yeni döneminde de devam edecek mi?

Kefaret, Arıza, Menajerimi Ara ve Tövbeler Olsun isimli dizilerle birlikte artık Pazar rekabetinde yer alan Hercai, bir de Survivor 2021’in dün akşam başlamasının ardından da reytinglerini koruyabilecek mi? Bir başka detay ise dizinin yeni bölümünde artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağının hem fragmanlara hem de setten gelen bilgilere yansımış olması.

Hercai dizisinin 54. bölümünde bu akşam neler olacağı ile ilgili detayları ve yeni bölümden ön izleme görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz:

Dilşah’ı karşısında gören Hazar şoktadır. Onu alıp köye götürür, ancak Zehra Dilşah’a büyük bir yalan söyleyerek oradan gitmesini sağlar.

Hazar geldiği gibi aniden yok olan Dilşah’ın peşine düşerken onu ortaya çıkaran ve Cihan’dan öğrendikleri sayesinde elini hayli kuvvetlendirdiğini düşünen Füsun’un keyfi yerindedir.

Ancak Fırat’ın ona hazırladığı büyük sürprizle sarsılacaktır. Bu sırada Miran’ın, Cihan’la ilgili gerçekleri ortaya çıkarmasıyla Şadoğlu konağında da işler karışmıştır.

Reyyan hem Nasuh’tan hem de Azize’den geçmişin hesabını sorar.

Miran ona söylenen büyük yalanla soluğu Azize’nin karşısında alırken Hazar’da Şadoğlu konağına geri döner.

Bu dönüşle artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.