Ana sayfa Sosyal Medya Cem Yılmaz, 10 Bin Adım dizisini överken birçok kişiyi de gücendirdi!

Cem Yılmaz, 10 Bin Adım dizisini överken birçok kişiyi de gücendirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -10 Bin Adım isimli dizi yeni platform Gain’de izleyicilerle buluştu. Engin Günaydın’ın yeniden hayranlarının karşısına çıktığı bir dizi olması nedeniyle de oldukça önemliydi… Devin Özgür Çınar ile Engin Günaydın ikilisi, komedi dizisinde adeta harikalar yarattı. Sosyal medyada da çok gündeme gelen dizi için Cem Yılmaz da bir tweet paylaştı.

15 milyona yaklaşan twitter hesabından yaptığı paylaşımda Cem Yılmaz, 10 Bin Adım dizisini övdü belki ama, birçok yapımı da çerçöp olarak nitelendirerek büyük bir tartışma başlattı. Yılmaz’a hangi yapımları çerçöp olarak gördüğünü twitter takipçileri sordu. Ancak ünlü komedyen bir yanıt vermedi.

Bu durumu köşesine taşıyan Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu da birçok kişinin aklındaki soruyu bir kez daha Cem Yılmaz’a sordu. Cem Yılmaz şöyle bir mesaj paylaşmıştı: “İngilizler dahil, son zamanda en beğendiğim komedi işi. Helal olsun Devin, Engin ve içindeki tüm kardeşler. ‘10 Bin Adım’ Gain’deki çerçöpün arasında güneş gibi parlıyor.”

Cem Yılmaz, 10 Bin Adım dizisini överken birçok kişiyi de gücendirdi! 11

Bir yapımı överken başkalarını kötüleme huyunu eleştiren Ali Eyüboğlu, köşe yazısında şu ifadeleri kullandı:

“Zevkler ve renkler tartışılmaz. Sizin için çok kötü olan bir film, dizi bir başkası için başarılı görülebiliyor.
Cem Yılmaz’a haklı olarak sordu Twitter kullanıcıları, çerçöple hangi yapımları kastettiğini, ama ünlü komedyen onları açıklama yürekliliğini gösteremedi.
Yok öyle “Ben ortaya attım, isteyen üstüne alınsın” deyip kaçmak?

Öyle yaparsan insanlar da, “Çerçöp derken Gain’deki işleri mi, Exxen’dekileri mi, kendi çektiklerini mi, neyi kastediyorsun?” diye sorar, cevap veremezsin onlara…”