Ana sayfa Dizi Fragmanları Dizi bir harika, Oğlum ile Show TV yeni bir dram damarı buldu!

Dizi bir harika, Oğlum ile Show TV yeni bir dram damarı buldu!

tarafından ker_def

Show TV ekranlarının sevilen dizilerinden Oğlum, şimdiye kadar yayınlanan 3 bölümü ile dram konusunu seven izleyiciler için çok iyi bir alternatif olmayı başardı. Hikayesi ile sarsan dizi, bir çocuğun ölümünün ardından ailesinin yaşadığı psikolojik bunalım halinin detaylandırılması ile dram noktasında yeni bir damar bulmuş oldu…

Hem etkili hikayesi hem de güçlü oyuncu kadrosu ile Oğlum çarşamba akşamları dizi hayranlarını mest ediyor ve Show TV’de gelen iyi reytinglerden çok memnun. Kadro ise bir harika… Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Nazan Kesal, Tuğçe Açıkgöz, Metehan Parıltı gibi birçok başarılı isim dizide yer alıyor… Özellikle de Nihal Yalçın ve Songül Öden canlandırdıkları karakterler ile öne çıkan isimler oldu. Canan Ergüder’in de sağlığına kavuşarak yeniden setlere dönüş yapması hayranlarını çok mutlu etti.

Dizi bir harika, Oğlum ile Show TV yeni bir dram damarı buldu! 7

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Oğlum’un merakla beklenen yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Efe’nin hapishanede olduğu anların dikkat çektiği tanıtımda küçük çocuğun korku dolu halleri izleyenleri etkiliyor.

Kaan’ın kaybından sonra derinden sarsılan Melike ve İlyas arasında gerilim yükselirken Melike’nin “Benim canım artık daha fazla yanmaz İlyas!” sözleri üzerine İlyas’ın yaşadığı öfke patlaması akıllara “Aile dağılacak mı?” sorusunu getiriyor.

OĞLUM’UN DÖRDÜNCÜ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Efe’nin anne ve babasının röportajını izlemesinin ardından yaşanan acı olayı tekrar itiraf etmesi olayların seyrini değiştirir. Artan sosyal baskıyla beraber ticari itibarı zarar gören Tuğrul yeni planlar yaparken, Zeynep oğluyla bağ kurmanın yollarını arar. Bu sırada röportajı izleyen Melike, Zeynep ile konuşmak ister ve Zeynep’in kapısına dayanır. Bir taraftan oğullarının acısı ile baş etmeye çalışan Özyürek ailesi diğer taraftan yaşanılan olayların etkisiyle bir iç hesaplaşmanın içine düşer. Bir arada olmak artık hiç kimse için kolay değildir.

‘Oğlum’un proje ve senaryo tasarımını Ahmet Katıksız üstlenirken Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz’ın kalemi Gökçen Usta’nın rejisiyle buluşuyor. ‘Oğlum’ yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de!