Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti Londra’da aşka geldi hem de otobüste!..

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti Londra’da aşka geldi hem de otobüste!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Magazin basınının gözde çiftlerinden Bergüzar Korel ile Halit Ergenç şu sıralar ekranlardan uzakta. Geçtiğimiz Kasım ayında üçüncü çocuklarını kucaklarına alan çift çocuklarıyla birlikte vakit geçiriyor.

Halit Ergenç en son rol aldığı Babil dizisinden sonra bir daha ekranlarda yer almadı. Bergüzar Korel ise Vatanım Sensin dizisinin finalinden itibaren ekranlardan uzakta.

Ali, Han ve Leyla adında üç çocukları olan çift iş yapmadıkları dönemde sık sık İngilte’renin Londra şehrindeki evlerine gidip orada ailecek vakit geçiriyorlar.

Şimdi de Londra’da olan çiftten Bergüzar Korel instagram hesabından, şehirde bindikleri toplu taşıma aracından bir video yayınladı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

EnMagazin (@ennmagazinn)’in paylaştığı bir gönderi

Araçta kendisinden ayrı oturan Halit Ergenç’e esprili bir dille takılan Bergüzar Korel, “Benden bu kadar uzak oturuyorsun çünkü bana çok aşıksın, oksijeni bana bıraktın” sözleriyle seslendi.

Oldukça keyifli oldukları gözlenen ikili hakkında geçtiğimiz aylarda magazin basınında, ‘İngiltere’ye yerleştiler!’ başlıklı haberler yer almış ancak çiftin menajeri Ayşe Barım o dönem yaptığı açıklamada; söylentilerin gerçek dışı olduğunu belirterek; “İngiltere’ye yerleşme durumu yok. 5 yıldır sık sık gidip geliyorlar” şeklinde konuşmuştu.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti Londra'da aşka geldi hem de otobüste!.. 7

Öte yandan Bergüzar Korel instagram hesabından yaptığı son paylaşımda Londrada’ki evlerinin dekorasyonundan görüntüler yayınladı. Yeni evlerinin dekorasyonuyla ilgilendikleri belli olan çiftin ne kadar daha Londra’da kalacağı ise belli değil.