Ana sayfa Dizi Fragmanları Dizi tarihinde bir ahlaksız teklif de Aziz dizisinde gerçekleşti!

Dizi tarihinde bir ahlaksız teklif de Aziz dizisinde gerçekleşti!

tarafından ker_def

Show TV’nin Cuma akşamlarına damga vuran, yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği dizisi Aziz’in yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Yaralı olan Aziz’e müdahale edilmeye çalışıldığı tanıtımda Efnan’ın gözyaşları izleyenlerin yüreğine dokunuyor. Adem ise Aziz’in ölmesini istediğini söyleyerek herkesi şoke ediyor.

Pierre, Fransız İdare Binası’nın önünde toplanan öfkeli halka “Aziz Payidar ölmek üzere!” derken, Aziz’e gelen hekimi askerlerin zorla götürmesi gerilimi giderek artırıyor. Pierre, Efnan’a hekimi bırakması için onunla bir gece geçirmesi şartını sunuyor. Pierre’in teklifi karşısında donup kalan Efnan’ın yanıtı ise şimdiden büyük bir merak konusu.

AZİZ’İN 19. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Düğün gününde vurulan Aziz’in durumu ağırdır. Aziz’in son hamlesiyle planları suya düşen Pierre, elindeki son kozu kullanarak Efnan’a akıl almaz bir teklifte bulunur. Efnan’ın vereceği karar olayların seyrini tamamen değiştirecektir.

Bu sırada pusuda bekleyen düşmanlar, Aziz’in yokluğunu fırsat bilerek harekete geçerler. Düşman cephesindekilerin bu hamleleri tüm dengelerin bozulmasına sebep olacaktır.

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu, senaryosunu Eda Tezcan’ın kaleme aldığı dizinin kadrosunda Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar gibi önemli isimler yer alıyor. Aziz, yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!