Ana sayfa Sinema Aslı Enver ile Kaan Urgancıoğlu uyumu mest etti ama senaryo çok eleştirildi!

Aslı Enver ile Kaan Urgancıoğlu uyumu mest etti ama senaryo çok eleştirildi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlanmaya başlanan Sen Yaşamaya Bak isimli film büyük ilgi çekti. Aslı Enver ile Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı filmin yayınlanması ile birlikte iki ünlü ismin hayranları da Netflix’teki filmi izlemek için vakit ayırdı. Özellikle iki başrol oyuncusunun çok uyumlu olmaları dikkat çekti.

İzleyicilerin kimi filmi beğenirken, kimi ise bekledikleri gibi çıkmadığı eleştirisinde bulundu. “Ben Ölmeden Önce” isimli şarkıyı da seslendiren Aslı Enver’in yorumuna da farklı tepkiler geldi… Şarkıyı güzel söylediğini düşünenler olduğu kadar bunun karşısında eleştirenler de oldu…

Hem güzelliği hem de başarılı performansı ile göz dolduran Aslı Enver, uzun bir aradan sonra yeniden hayranlarının karşısına çıkmış oldu. Senaryosu çok eleştirilen ve klişe olarak tanımlanan Sen Yaşamaya Bak isimli sinema filmine yönelik sosyal medyada birçok paylaşımda bulunuldu.

Aslı Enver ile Kaan Urgancıoğlu uyumu mest etti ama senaryo çok eleştirildi! 7

Filmde mantık hataları olduğunu belirten bazı izleyiciler, senaryonun iyi olmadığını ve duygu geçişi sağlamakta zorlandıklarını belirten yorumlar yaptı. Ancak birçok izleyici ise oyuncuların başarılı performansları ile rollerinin hakkını verdiklerini belirten yorumlar yaptı.

Aslı Enver ile Kaan Urgancıoğlu ikilisinin güçlü uyumu ve yüksek enerjisi, film ile ilgili en çok övgü alan konu oldu…

Aslı Enver’in şarkı söylemesi ise hayranlarını çok memnun etti ve hem sesinin hem de yorumunun güzel olduğuna yönelik pozitif yorumlar sosyal medyada daha fazla yer aldı.