Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dizilere ara veren Gürgen Öz, birbiri ardına sinema filmleriyle şaşırtıyor!

Dizilere ara veren Gürgen Öz, birbiri ardına sinema filmleriyle şaşırtıyor!

tarafından ker_def

1978 yılında Zonguldak’ta dünyaya gelen Gürgen Öz, bir süredir dizilerde rol almıyor. Sinema filmlerinde izleyebildiğimiz oyuncu, en son 2020 yılında yayınlanan Bay Yanlış isimli dizinin kadrosunda bulunmuştu. Ayrıca Menajerimi Ara dizisine de konuk oyuncu olarak katılan Gürgen Öz, birbiri ardına sinema filmleri ile dikkatleri çekmeye devam ediyor.

2022 yılında Hayalet 3: Yaşam, Her Şey Dahil ve Nuh Boğuldu isimli sinema filmlerinde yer alan oyuncunun, dizilerden gelen teklifleri ise kabul etmediği düşünülüyor. Gürgen Öz’ün hayranları yeniden ne zaman dizilere döneceğini merak ediyor. 2001 yılından bu yana oyunculuk yapan Gürgen Öz, Avrupa Yakası dizisindeki Cesur karakteri ile akıllara yazılmıştı.

Peki oyuncunun Her Şey Dahil isimli sinema filmi nasıl bir yapım? Yapımını Sacro Film’in yapımcılığını Metin Özcan ve Hande Alpaslan’ın üstlendiği ‘Her Şey Dahil’, 9 Aralık’ta sinema salonlarında seyirci ile buluşacak. Filmden ilk teaser yayınlanırken, kahkahayla izlenen ilk görüntüler kısa sürede sosyal medyanın dikkatini çekti.

Başrolünü Gürgen Öz, Gonca Vuslateri, Hakan Bilgin ve Kaan Yılmaz’ın paylaştığı ‘Her Şey Dahil’in yönetmenliğini Hakan Eser üstlenirken senaryoda Şeyda Delibaşı ve Hakan Eser’in imzası var.

9 Aralık’tan itibaren tüm Türkiye’de sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak komedi filmi Danimarka’daki kriyo bankasında farklı donörlerden dünyaya gelmiş bekar evinde geçinen üç kardeş Faruk, Ayhan ve Kasım’ın hikayesini anlatıyor.

Dedelerinden kalan mirasla bakir bir Ege koyunun tapusunu almaya çok yaklaşan kardeşler, ödenmesi gereken son iki taksidi denkleştirmek için koyda bir tatil köyü açmaya karar verir. Kardeşler bu proje için seferber olurken, Faruk tesadüfen tanıştığı yazar Fulden’i de açılışa davet eder.

Organik ve doğal bir tatilin hayalini kuran müşteriler koya geldiklerinde hiçbir şeyin vaat edildiği gibi olmadığını görünce ortalık fena karışır. Faruk ve Fulden arasında yaşananlar da tüm bu karmaşaya tuz biber ekecektir…

Yetenekli oyuncu kadrosu, renkli hikayesi ve kendine has mizah anlayışı ile seyircinin beğenisini kazanacak ’Her Şey Dahil’ 9 Aralık’ta sinemalarda.