Ana sayfa Sosyal Medya Gonca Vuslateri ve Deniz Seki düeti sosyal medyaya damga vurdu!

Gonca Vuslateri ve Deniz Seki düeti sosyal medyaya damga vurdu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir süredir ekranlarda olmayan yetenekli oyuncu Gonca Vuslateri sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor.

Sık sık paylaştığı, yaşam enerjisini yansıtan videolarıyla takipçilerini mest eden oyuncu, yakın arkadaşı şarkıcı Deniz Seki’nin kendisini ziyaret etmesini fırsat bilerek ünlü şarkıcıyla bir düet yaptı ve bu anları instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

İkilinin klip tadındaki videosu hayranları tarafından çok beğenildi. Gonca Vuslateri paylaşımına; “Günlerdir gündemimde olan can sıkıcı konulardan dolayı evdeyim. Ama benim yakın dostum bana sürpriz yapıp geldi.. Ben de kendimi sevdiğim Deniz Seki şarkılarında tatile çıkardım.. Darısı dostları olanların başına.. @denizseki Süper bir çatkapıydı.. var ol!” yazdı.

Gonca Vuslateri’nin paylaşımları bununla da bitmedi. Oyuncu, 2 ay önce baş rolünü Gürgen Öz ile paylaştığı Her Şey Dahil isimli sinema filminin Datçada’ki setinde karavanda yaptığı dans videosunu da instagram hesabından paylaşarak hayranlarını mest etti.

Oyuncunun partneri Gürgen Öz de Vuslateri’nin dans videosunu kendi sayfasında paylaşarak “Çektiğimiz filmde nasıl bir set ortamı vardı?” diye esprili bir dille sordu.

Gonca Vuslateri ve Deniz Seki düeti sosyal medyaya damga vurdu! 7

Oyuncunun pek çok takipçisi Gonca Vuslateri’nin paylaşımını kendi sayfasına taşıyarak yetenekli oyuncuya, kendilerine yaşam enerjisi aşıladığı için teşekkür etti.