Ana sayfa Sinema Yalan Dünya’nın Vasfiye teyzesi Gonca Vuslateri, vizyona girecek iki komedi filmiyle bomba gibi dönüyor!

Yalan Dünya’nın Vasfiye teyzesi Gonca Vuslateri, vizyona girecek iki komedi filmiyle bomba gibi dönüyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yetenekli oyuncu Gonca Vuslateri çok uzun zamandır herhangi bir dizi projesinde yer almıyor. En son Show TV’de yayınlanan “Tehlikeli Karım” dizisi için ekran karşısına geçen isim, biri romantik komedi tarzında olan iki sinema filmi projesiyle şubat ve mart aylarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Gonca Vuslateri’nin ilk vizyona girecek filmi, geçtiğimiz yaz Datça’da çekimleri tamamlanan, başarılı oyuncu Gürgen Öz ile başrolünü paylaştığı “Her Şey Dahil”. 25 Şubat’ta vizyona girecek filmde; Faruk, Ayhan ve Kasım’ın dedelerinden miras kalan koyu tatil köyüne çevirerek para kazanma ve arsanın kalan borcunu ödeme çabaları konu alınıyor.

Filmde ikiliye Hakan Bilgin, Sinan Engin, Nikki Wild, Kaan Yılmaz, Aslı Bankoğlu, Rüya Coric, Özgün Bayraktar, Tuncay Beyazıt, Gülnihal Demir, Yağmur Ün, Gökhan Tevek, Berk Şişman ve Hazal Erişkin eşlik ediyor.

Yalan Dünya’nın Vasfiye teyzesi Gonca Vuslateri, vizyona girecek iki komedi filmiyle bomba gibi dönüyor! 7
18 Mart’ta vizyona girecek romantik komedi türündeki “Allah Yazdıysa Bozsun” filminde Gonca Vuslareri’nin canlandırdığı Irmak ile Burak Yamantürk hayat verdiği Burak karakterinin renkli hikayesi beyazperdeye taşınıyor. Yönetmenliğini Barış Yöş’ün yaptığı, Gökçe Tezdoğan ve Gökhan Yıldız’ın yazdığı filmin diğer rollerinde Nurseli İdiz, Pelin Öztekin, Öznur Serçeler, Köksal Engür ve Emre Dinler oynuyor.

En son Ata Demirer ile başrolünü oynadığı Hedefim Sensin’den sonra “romantik komedi” tarzında bir filmde oynamadığını belirten başarılı oyuncu geçtiğimiz akşam katıldığı ödül töreni sırasında yeni filmiyle ilgili şu açıklamalarda bulundu; “Hedefim Sensin filminden sonra romantik komedi oynamanın verdiği bir mutluluk ve coşku var. Umarım becerebilmişimdir, umarım seversiniz. Ben de kendimi sinemada izlemeyi özledim.”