Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni filmi Nuh Boğuldu’ya sürpriz isim katılıyor!

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni filmi Nuh Boğuldu’ya sürpriz isim katılıyor!

tarafından kadir kadir

Televiyongazetesi.com/Detay – Türkiye’nin yakışıklı oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ, bir süre setlere ara vermişti ama bir döndür pir döndü. Arka arkaya projelerde yer alan oyuncu önce Netflix’in “Aşıklar Bayramı” filminin ardından şimdi de yine aynı platform için Ay Yapım’ın “Nuh Boğuldu” filminde başrol oynuyor.

Senaryosunu usta kalem Hakan Günday’ın yazdığı filmin yönetmen koltuğunda daha önce Şahsiyet dizisiyle uluslararası Emmy ödülü kazanan Onur Saylak oturuyor. Birçok detayı sır gibi saklanan filmin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit oynuyor.

Merakla beklenen filmin oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim olarak Gürgen Öz katıldı. Ekranların sempatik ve aykırı oyuncusu Nuh Boğuldu adlı filmde özel bir karaktere hayat verecek.

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni filmi Nuh Boğuldu’ya sürpriz isim katılıyor! 7

Aşk Oyunu, Avrupa Yakası, Romantik Komedi, Bay Yanlış gibi pek çok başarılı projede yer alan oyuncu son dönemde Zoraki Misafir, Afacanlar: İş Başa Düştü, Sadece Bir Gece, Aşk Çağırırsan Gelir, İlişki Doktoru gibi yapımlarda oynadı.

Çok yönlü bir oyuncu olan Gürgen Öz, 2008 yılında çarpık kentleşme üstüne “Neden Böyle” isimli bir kısa belgesele imza atmış, 2013 yılında ise birçok konsept kitapta yer alan öykülerinden oluşan “Nevrotik” isimli ilk kitabıyla okuyucularıyla buluşmuştu.