Ana sayfa Sosyal Medya Dizileri kısa süren oyuncu Begüm Birgören aşk hayatında da sıkıntılı günlerden geçiyor!..

Dizileri kısa süren oyuncu Begüm Birgören aşk hayatında da sıkıntılı günlerden geçiyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk olarak 2005 yılında Seher Vakti dizisiyle ekranlara gelen oyuncu Begüm Birgören sonrasında, Kırık Kanatlar,  Kara Yılan, Ömre Bedel,  Ağır Roman: Yeni Dünya, Kaçak, Bir Deniz Hikayesi ve  Umuda Kelepçe Vurulmaz gibi çok izlenen pek çok yapımda yer aldı. Oyuncunun geçtiğimiz sezon Fox TV’de yayınlanan Uzak Şehrin Masalı adlı dizisi ise çok uzun soluklu olmadı.

Begüm Birgören yeni sezonda yine Fox TV’e büyük ümitlerle başlayan Son Nefesime Kadar dizisiyle izleyici karşısına çıktı. Oyuncunun Nurgül Yeşilçay ve Emre Kınay ile birlikte rol aldığı çarşamba akşamları yayınlanan dizi, 4. bölümüyle de düşük reytingler alınca kanal final kararını verdi!

Son rol aldığı iki yapım da kısa süren güzel oyuncu özel hayatında da sıkıntılı günlerden geçiyor. Begüm Birgören, Ekim 2020’de evlendiği eğitim kurumu yöneticisi Mehmet Cemil’den boşanma kararı aldı ve mahkemeye başvurdu.

Dizileri kısa süren oyuncu Begüm Birgören aşk hayatında da sıkıntılı günlerden geçiyor!.. 7

Karşılıklı anlaşarak boşanacak olan çiftin davası, önümüzdeki günlerde görülecek. 1.5 yıldır birlikte olduğu Mehmet Cemil ile koronavirüs pandemisi dönemi olduğu için Kadıköy Evlendirme Dairesi’nde kıyılan sade bir nikâhla dünyaevine giren Begüm Birgören’in mutluluğu fotoğraflarda kaldı.

Magazin basınında yer alan haberlere göre; Boşanma kararını aileleriyle paylaşan çift, işlemler için mahkemeye başvurdu. Karşılıklı anlaşarak boşanacak olan çiftin davası önümüzdeki günlerde görülecek.