Ana sayfa Sosyal Medya Özge Yağız ile Burak Berkay Akgül’ün etkileyici enerjisi hayranlarına çok iyi geldi!

Özge Yağız ile Burak Berkay Akgül’ün etkileyici enerjisi hayranlarına çok iyi geldi!

tarafından ker_def

Safir isimli atv dizisinde başrolde yer alan Özge Yağız ile Burak Berkay Akgül, iyi bir ikili olduklarını her fırsatta ortaya koyuyor. Birlikte dergilere poz veren, sosyal medyada sempatik içerikler ile gündem olan iki genç oyuncu için kariyerlerinde iyi çıkış yaptıkları bir süreç yaşanıyor.

İlhan Şen’in de erkek başrol olarak yer aldığı Safir dizisi her ne kadar sezon başında çok iyi reytingler elde etse de son dönemde izleyici kaybına engel olamadı.

Dizinin hikayesinde çeşitli sorunlar yaşansa ve izleyiciler tepkilerini sosyal medyada gösterse de, bir de önemli bir çekim gücü bulunuyor.

Özge Yağız ile Burak Berkay Akgül ikilisinin güçlü enerjisi birçok dizi hayranını etkiledi. Feraye ile Yaman karakterlerinin uyumlu hali iki genç oyuncunun hayranlarını da adeta çılgınca paylaşımlar yapmaya itiyor.

Birçok dizi hayranı Feraye ve Yaman karakterleri için Safir dizisini izlediklerini belirten yorumlar paylaşıyor. Dizi karakterleri için özel sosyal medya sayfaları açılıyor ve sahneler burada paylaşılıyor. Ayrıca iki genç oyuncunun hayranları da dizi ile ilgili olsun ya da olmasın onlar hakkında her yeni bilgiyi sabırsızlıkla bekliyor.

Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül ikilisinin Safir dizisi ile birlikte sosyal medyada sempatilerini yayma konusunda çok iyi sonuçlar elde ettiklerini söyleyebiliriz.

Hayranlar da onların bu güçlü enerjisinin bitmemesini, ilerleyen süreçte birlikte başka işlerde de yer almalarını arzu ettiklerini belirten paylaşımlar ile sosyal medyada dikkat çekiyor.