Ana sayfa Dizi Haberleri Dizilerin parlayan yıldızı Devrim Özkan’ın böyle naif gördüğüne bakmayın içinde bambaşka bir insan yatıyor!

Dizilerin parlayan yıldızı Devrim Özkan’ın böyle naif gördüğüne bakmayın içinde bambaşka bir insan yatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Songül karakterini canlandıran Devrim Özkan, son dönemin kariyer çıkışını çok hızlı gerçekleştiren isimlerinden birisi oldu.

Vuslat isimli dizide Kadir Doğulu ile başrolde yer aldığı dönemde de iyi bir çıkış yapan oyuncu, şimdi ise Ertan Saban ile çok başarılı bir partnerlik süreci yürütüyor. Show TV’nin sevilen dizisinde kadın başrol olmanın hakkını veren oyuncu, sosyal medyada da gündemden düşmüyor.

Yeteneklerinin yanı sıra güzelliği ile de adından söz ettiren Devrim Özkan, Songül karakterinde zaman zaman sempatik sahnelerle izleyenleri gülümseten birisi. Ertan Saban ile sette kurduğu güçlü uyum da dizinin bu kadar başarılı olmasındaki önemli pay sahiplerinden birisi oldu.

Devrim Özkan, kendisi ile canlandırdığı Songül karakteri arasında benzerlikler olduğundan bahsetti. Ünlü oyuncunun dizideki naif hallerini çok beğenen hayranları, onun içinde çok farklı bir hırs ve ruh olduğunu tam olarak bilmeyebilir.

Devrim Özkan, kendisini hırslı ve gözü kara birisi olarak tarif ediyor. Oyuncu, Songül karakteri ile olan benzerlikleri konusunda şöyle konuştu:

“Songül ile ortak özelliğim çok var. İkisi de çok gözü kara, ben de öyleyimdir. Hırslıyımdır. Daha doğrusu yapmayı istediğim bir şey olduğunda onun için sonuna kadar gitmeyi severim. Songül de böyle bir kadın. Songül her ne kadar annesiz, babasız büyümüş bir kadın olsa da ben ailemle büyüdüm. Ama o yalnızlığın nasıl bir şey olduğunu bilen bir kadın. Ben de bilirim biraz yalnızlığın ne demek olduğunu. Oralarda çok örtüşüyoruz.”

Dizilerin parlayan yıldızı Devrim Özkan'ın böyle naif gördüğüne bakmayın içinde bambaşka bir insan yatıyor! 7

Songül Payaslı karakteri ile birlikte Devrim Özkan, son dönemin çok dikkat çeken kadın oyuncularından birisi haline geldi. Songül çok özel bir karakter ve onun farklı yapısını genç oyuncunun izleyicilere hissettirebiliyor olması, yeteneklerinin ortaya çıkmasını sağladı.

Devrim Özkan, Songül karakterinin bugüne kadar kendisine en yakın karakterlerin başında geldiğini söyledi. Partner uyumunun öneminden de bahseden ünlü oyuncu, partneri Ertan Saban için şunları anlattı:

“Bu işimdeki partnerim Ertan Saban, bana inanılmaz katkıları olan bir insan oldu. Belki de onun da çok büyük payı var şu anki başarımızda.”