Ana sayfa Sosyal Medya Almila Ada, bugüne kadar yapılan en iyi before/after paylaşımına imza attı!..

Almila Ada, bugüne kadar yapılan en iyi before/after paylaşımına imza attı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D ekranında salı akşamları yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinde canlandırdığı ‘Dönüş” karakterindeki başarılı performansı ile göz dolduran oyuncu Almila Ada sosyal medyanın da ilgiyle takip edilen isimleri arasında yer alıyor.

Sosyal medyayı aktif kullanan genç oyuncu son zamanlarda ünlü isimler arasında moda olan before/after paylaşımlarından birisini yaptı.

Çocukluk fotoğrafı ile şimdiki halinin fotoğrafını instagram hesabında art arda yayınlayan oyuncunun paylaşımı takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Almila Ada (@almilaada)’in paylaştığı bir gönderi

Almila Ada’nın çocukluk hali ile şimdiki hali arasında çok büyük bir değişim olmadığı gözlerden kaçmazken oyuncunun hayranları paylaşıma övgü dolu yorumlarda bulundular.  Fotoğraflara, “Bugüne kadar yapılan en güzel before/after paylaşımı” şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Almila Ada, Üç Kız Kardeş dizisinin yanı sıra geçtiğimiz aylarda Barış Akarsu Merhaba isimli sinema filmiyle beyaz perdede de izleyici karşısına çıktı. Oyuncu, 2007 yılında bir trafik kazası sonucu yaşamını yitiren müzisyen Barış Akarsu’nun hayatının anlatıldığı filmde, Akarsu’nun büyük aşkı  ‘Zeynep’ karakterine hayat verdi.