Ana sayfa Sosyal Medya Taner Ölmez’in küçük kızının yüzü göründü!..

Taner Ölmez’in küçük kızının yüzü göründü!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara son olarak Mucize Doktor dizisiyle gelen Taner Ölmez, Medcezir dizisiyle tanındı ve Mucize Doktor dizisi ile de kariyerinde bambaşka bir çıkış yakaladı. Yetenekli oyuncu, otizmli bir doktor olan Ali Vefa’yı o kadar iyi oynadı ki bu dizideki karakteri uzun yıllar unutulmayacak.

Taner Ölmez, uzun süredir meslektaşı Ece Çeşmioğlu ile aşk yaşıyordu. İkili, 2021 yılının Haziran ayında evlenmişlerdi. Oyuncu çiftten güzel haber de gecikmedi ve bir bebek bekledikleri öğrenildi. Nihayet kızları Zeynep geçtiğimiz Mart ayında dünyaya geldi.

Şimdilerde 9 aylık olan kızları Zeynep’i büyüten Ece Çeşmioğlu, kızlarıyla görüntüsünü instagram hesabında yayınladı.

Taner Ölmez'in küçük kızının yüzü göründü!.. 7

Bugüne kadar paylaşımlarında kızlarının yüzünü göstermemeye özen gösteren çiftten Ece Çeşmioğlu bir bir ilke imza atarak kızının yüzünü gösterdi. Minik bebeğin yüzünü merak eden hayranları fotoğrafa beğeni ve yorum yağdırdı.

Erkan Avcı, Müjgan Koraltürk, Selahattin Paşalı ve Ferhan Şensoy’un da aralarında bulunduğu pek çok ünlü isim de fotoğrafa nazar boncuğu emojisi ile yorum yaptı.

Taner Ölmez, eşinin doğumuna da girmiş ve kızının dünyaya geldiği ilk anlara tanıklık etmişti. O an için “Tarifi edilemez bir mutluluk yaşadım, ailemizde çok erkek vardı, resmen dua ettim kız çocuğunu çağırdım adeta umarım sizin de kız çocuğunuz olur. Doğuma girdim, kızımın kafasını ilk gördüğümde resmen göz yaşlarıma hakim olamadım, ağlamamak için direndim ama daha fazla dayanamadım, hatta ilk temasımız da oldu kızım ile” diye konuşmuştu.