Ana sayfa Dizi Haberleri Dizilerini bir bir terk edip, Masumiyet dizisine geliyorlar!

Dizilerini bir bir terk edip, Masumiyet dizisine geliyorlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları izleyicilerle Fox TV ekranında buluşmakta olan Masumiyet dizisi yayınlanan ilk 5 bölümü ile büyük ilgi gördü. Reyting sonuçları da iyi gelmeye devam eden dizinin kadına şiddet odaklı konusu son yılların en büyük sorununu da gözler önüne seriyor.

Güçlü oyunculuk performansları, etkileyici hikaye derken, bir de kurgunun çok başarılı bir şekilde sürdürülmesi izleyicileri Merhamet dizisine çekiyor… Çarşamba akşamları başka dizileri izleyenler de Masumiyet’in ismi daha çok duyuldukça, yavaş yavaş ilgi göstermeye ve alışkanlık yapan dizileri bırakıp, bu yapıma geçmeye başlıyor…

Fox TV dizisinin hikayesinin gücü Hale karakterine hayat veren Hülya Avşar’ı bile derinden etkiledi. Zira oyuncu normalde televizyon dizisi gibi çok zaman harcanması gereken bir yapımda rol almak istemezdi. Ancak hikaye ve oyuncu kadrosunun kendisini ikna ettiğini, çok da mutlu olduğunu söyledi.

Masumiyet son yıllarda ülkemizde kadına şiddetin bu kadar çok konuşulduğu, bir çok acı dolu olayla gündeme geldiği için göz önündeki bir konuyu ele alıyor. Bu da dizi için büyük avantaj…

Çarşamba akşamları Doğduğun Ev Kaderindir izleyicilerinin bir bölümünün Masumiyet’e kaymakta olduğu gözlemlenmişti. Sadakatsiz dizisinden de Fox TV’ye yavaş yavaş bir kayma olduğunu sosyal medyada yapılan yorumlarda görebilirsiniz.

Sadakatsiz izlerken, Masumiyet’e takılan ve bırakmak istemeyen izleyiciler çoğalıyor.. Benzer şekilde TRT1’de yayınlanan Benim Adım Melek dizisinin sadık izleyicileri bile Masumiyet’i cezbedici etkisine kapıldı.

Sonuç olarak, dram yapımı seven ve kadına şiddet konusunu odağına aldığı için de güçlü hikaye kurgusunu ortaya çıkartabilen Masumiyet, adeta Çarşamba akşamlarının yeni yükselen yıldızı konumunda.

Dizinin 31 Mart Çarşamba akşamı 6.yeni bölümü yayınlanacak ve yine izleyiciler mest olacak.