Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde bir karakter ortadan yok oldu!

Sadakatsiz dizisinde bir karakter ortadan yok oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kanal D ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmaya devam eden Sadakatsiz dizisinin etkileyici bir hikayesi, güçlü bir oyuncu kadrosu var. Dizinin her bölümü de izleyicilerden yoğun bir ilgi görüyor. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis sezen üçlüsü gayet başarılı şekilde işlerini yapıyor.

Sadakatsiz dizisinin reytinglerini etkileyebilecek yeni bir gelişme de var… Show TV’de bu haftadan itibaren Kırmızı Kamyon isimli, itfaiyecilerin hayatlarının anlatıldığı bir dizi izleyicilerle buluşacak. Dizinin hikayesi büyük merak uyandırıyor… Bu durum reytingleri de etkileyecek ve Sadakatsiz izleyici kaybı yaşayacak mı, bu konu da takip edilecek.

Dizinin 24. bölümünü 31 Mart Çarşamba akşamı izleyeceksiniz. Yeni bölümden ilk fragman da yayınlandı. Genelde dizinin fragmanları çok geç yayınlanıyor diye, birçok izleyici eleştirisi de var. Bunu da belirtmeden geçmeyecek.

Bir karakter ortada yok.. Derin’den bahsediyoruz. Melis Sezen’in başarıyla hayat verdiği karaktere ne olduğu merak ediliyor. Polisler onu arıyor. Boşanmak üzere olduklarını söyleyen Volkan, göz önünde. Peki Derin’e ne oldu?

Polis, Derin’in kaybolmasından Volkan’ı sorumlu tutuyor! Derin’in kaybolmasının ardından polis tüm şüphelileri sorguya çekmeye başlar. İlk şüpheli olarak da Volkan’la konuşurlar. Gönül ise polisi Asya’ya yönlendirir. Ancak ortaya çıkan bir mesaj bütün gözlerin Volkan’a çevrilmesine sebep olur!

Derin nerede? Şüpheli durumuna düşen Volkan ne yapacak? Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’da Kanal D’de! İşte 24. bölümden ilk fragman: