Ana sayfa Sosyal Medya Cansu Dere ve Melis Sezen… Sadakatsiz’deki hallerini boşverin, asıl bu fotoğrafa bakın!

Cansu Dere ve Melis Sezen… Sadakatsiz’deki hallerini boşverin, asıl bu fotoğrafa bakın!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Cansu Dere ve Melis Sezen, Sadakatsiz dizisinde yıldızları hiç barışmayacak iki kişiyi oynuyorlar. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizinin başrolünde yer alan iki isim, Caner Cindoruk ile birlikte dizinin hikayesinde ilginç bir yerde konumlanıyorlar.

Volkan-Asya ve Derin etrafında dönen hikayede aldatılan kadın, eşinin kendisini aldattığı kadınla arasında bitmeyen bir çekişme içinde. Dizide başarılı oyunculuklarıyla beğeni toplayan Cansu Dere ve Melis Sezen, başrolde yer alan isimler olarak rollerinin hakkını da veriyorlar.

Ekranda ikiliyi izlerken aralarındaki derin gerginlik ve öfkeyi de hisseden izleyici, başlarına gelen ilginç olaylar sırasında yaşadıkları kavgaları da merakla izliyor.

Derin’in kaçırılmasından sonra endişelenen Asya’nın da kaçırılması ve hiç sevmese de Derin’e yardım etmesi taktirle karşılanırken, Derin yine durumu lehine çevirip Asya’yı zorda bırakacak hamleler peşinde.

Dizinin müdavimleri Derin’in bitmeyen öfkesi ile savrulurken, Asya’nın da müthiş sabrına hayran kalıyor. İki oyuncunun başarılı performansları ise o kadar gerçekçi ki setteki samimi pozlar bile şaşırtacak duruma getiriyor izleyiciyi…

Aşağıda iki oyuncunun dizinin setindeki paylaşımlarını görebilirsiniz. Dizide birbirlerinden pek hazetmeseler de kamera arkasında durumun bambaşka olduğu da görülüyor…

Cansu Dere ve Melis Sezen... Sadakatsiz'deki hallerini boşverin, asıl bu fotoğrafa bakın! 8

Cansu Dere ve Melis Sezen... Sadakatsiz'deki hallerini boşverin, asıl bu fotoğrafa bakın! 9