Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dizisi bitti ama Yunus Emre Yıldırımer ödül aldı!

Dizisi bitti ama Yunus Emre Yıldırımer ödül aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Alparslan Çakırbeyli karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Yunus Emre Yıldırımer, başarılı performansı ile göz doldurdu.

Dizideki performansı ile ‘en iyi yardımcı oyuncu’ ödülünü de kazanan oyuncu, bu tür törenlerin kendilerini motive ettiğini ve herkese teşekkür etti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yayıncı atv ile yapımcı arasında büyük sorun çıktı. Atv, herhangi bir adım atmayınca da proje iptal oldu.

Yunus Emre Yıldırımer, “Gerçekten bilmiyoruz, söylenebilecek bir şey yok. Bizim bilgimiz dışında gelişen olaylar” diye konuştu. Oyuncu yeni bir proje konusu sorulduğunda ise çok erken olduğunu ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile ilgili henüz her şeyin netleşmediğini ifade etti.

2006 yılından bu yana setlerde yer alan oyuncu, Hatırla Sevgili isimli yapım ile dikkatleri üzerine çekti. Fatih Harbiye dizisindeki Şinasi karakteri ile de akıllara yazılan Yunus Emre Yıldırımer, popülerliği ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile elde etti.