Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Avukat Ebru olarak ünlenen Dilad Şimşek yeniden dizi setlerine döndü!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Avukat Ebru olarak ünlenen Dilad Şimşek yeniden dizi setlerine döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Avukat Ebru olarak dikkat çeken bir performansa imzasına atan genç oyuncu Dilad Şimşek, bu proje sayesinde geniş bir hayran kitlesinin dikkatini çekmeyi başarmıştı.

Diziden ayrıldıktan sonra Sevmek Zamanı isimli yapımda gözüken oyuncu, şimdi de Fox TV’nin Cumartesi akşamlarına kaydırdığı Darmaduman isimli gençlik dizisinin kadrosuna dahil oldu. Başrollerinde Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aslıhan Malbora, Necip Memilli, Nur Fettahoğlu’nun yer aldığı Darmaduman dizisi, reyting sorunları yaşıyor. Bu nedenle de perşembe akşamlarından cumartesi akşamlarına alındı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Avukat Ebru olarak ünlenen Dilad Şimşek yeniden dizi setlerine döndü! 7

19 Kasım Cumartesi günü 4. bölümü yayınlanacak olan Darmaduman dizisinin kadrosuna dahil olan Dilad Şimşek, uzun bir aradan sonra yeniden setlerde yer almaya başlayacak. Necip Memili’nin canlandırdığı Harun karakterinin eski sevgilisi olarak hikayeye dahil olan oyuncu, Sevgi isimli karakteri canlandıracak.

1980 yılında dünyaya gelen Dilad Şimşek’in yeni dizideki rolü ve performansı şimdiden büyük merak konusu oldu. 2013 yılından bu yana setlerde yer almakta olan oyuncu, çeşitli sinema filmleri ve dizilerde tecrübeler kazandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ise Dilad Şimşek’in en dikkat çeken projelerinden birisi olmuş ve 2019 ile 2021 yılları arasında bu hikayede etkili bir performans ortaya koymuştu.