Ana sayfa Sosyal Medya Büşra Develi’nin bir dizisi ortadan kayboldu, yeni diziye hazırlanıyor!

Büşra Develi’nin bir dizisi ortadan kayboldu, yeni diziye hazırlanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında 2020 yılında yayınlanan ve büyük emek verilen Akıncı isimli dizinin akıbetini bilen kimse yok… Dizinin ilk 20 bölümü yayınlandı ve final beklenirken, sezon finali yaptı. Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi de dizinin başrolünde yer aldı.

Akıncı dizisinin ikinci sezonu olacağını söyleyen Şükrü Özyıldız, hikayenin değişeceğini ama nasıl bir şekilde ilerleyeceğini bilmediğini yaz aylarında açıklamıştı. Ancak bu sözlerden sonra aylar geçti ve Akıncı dizisiyle ilgili ortada hiçbir gelişme yok.

Dizinin diğer başrol oyuncusu Büşra Develi, yeni bir dizi anlaşması yaptı. Erkek Severse isimli bein Connect platformunda yayınlanacak olan dizi için hazırlıklar sürüyor.

Önümüzdeki hafta sete çıkması beklenen projede Büşra Develi, iki çocuk annesi olan ve eşinden boşanmış Zeynep karakterini canlandıracak.

Alperen Duymaz, Yasemin Allen, Tolga Güleç, Görkem Sevindik, Aslı Sümen ve Yağız Can Konyalı’nın da kadrosunda yer aldığı dizinin senaryosunu Aslı Zengin yazıyor.

Erkek Severse için yakında sete çıkacak olan Büşra Develi, yeni projesi için şöyle konuştu: “Her şey çok yeni. Rolünden bahsedeceğim bir şey yok. Yapım şirketi pr çalışmalarında rollerden bahsedecektir. Daha sete girmedik, çok yakın bir zamanda başlayacağız.”