Ana sayfa Sosyal Medya Dizisi final yapan Hande Doğandemir de kilo meselesinden çok şikayetçi!

Dizisi final yapan Hande Doğandemir de kilo meselesinden çok şikayetçi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, bir dizi şanssızlığını daha bu sezon yaşadı. Star TV’de yayınlanan Annemizi Saklarken isimli projenin sekiz bölüm sürmesi oyuncu adına büyük şanssızlıktı. Çok farklı bir karakteri hem de çok başarılı şekilde canlandıran Hande Doğandemir, hikayenin daha başındayken biten projenin şanssızlığını yaşadı.

Tiyatro ve sinema çalışmalarına devam eden Hande Doğandemir, Sırça isimli oyunun ilk gösterimine katıldı. Arkadaşlarına destek olmak için oyuna geldiğini belirten oyuncu, kilo konusunda yaşadığı sıkıntıları da anlattı.

Başrolde yer alması istenen kadın oyuncuların fit bir vücuda sahip olması, yapımcıların beklentisi oluyor. Bu durum da kilolu bir oyuncuya başrol verilmediği yönündeki tartışmayı beraberinde getirdi.

Dizisi final yapan Hande Doğandemir de kilo meselesinden çok şikayetçi! 8

Hande Doğandemir de bu konunun doğruluğunu onayladı ve “Evet tabi üzerimizde böyle bir baskı oluyor. Ama sadece bizim değil bence, bütün kadınların, genç kızların üzerinde toplumsal bir baskı var. Bundan her kadın olarak muzdaribiz, keşke olmasa” diye konuştu.

Dizisi final yapan Hande Doğandemir de kilo meselesinden çok şikayetçi! 9

Kendisine karşı sektörde kilo konusunda bir sorun yaşamadığını anlatan oyuncu, her genç kızın bu tür baskıları yaşayabildiğini anlattı. Hande Doğandemir, herkesin bedeni ile barışık yaşamasını da temenni etti.