Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hayaller ve Hayatlar 11. ve 12. bölümler yayında! Dicle ile Fırat iz peşinde!

Hayaller ve Hayatlar 11. ve 12. bölümler yayında! Dicle ile Fırat iz peşinde!

tarafından ker_def

Yapımını NGM’nin, yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği, Hayaller ve Hayatlar dizisi izleyicilerden büyük ilgi görmeye devam ediyor. Dizinin on birinci ve on ikinci bölümleri dijital içerik platformu bein Connect’te yayınlandı.

Güçlü kadın karakterleri, sürükleyici hikayesi ve zengin oyuncu kadrosu ile büyük beğeni toplayan “Hayaller ve Hayatlar” her hafta yeni bölümleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Peki yeni bölümlerde neler var? Haberimizde bu detayları bulacaksınız.

Hayaller ve Hayatlar 11. ve 12. bölümler yayında! Dicle ile Fırat iş peşinde! 3

Hayaller ve Hayatlar 11. bölümünde; Dicle ve Fırat iz peşine düşecek…  Dicle ve Fırat, Meryem’in evine girmiş olabileceğinden şüphelendikleri kişiyi kokusundan bulmak için İstanbul’un bütün parfümerilerini gezmeye başlar.

Setenay ve Emre gizli gizli buluşmaya devam ederken aile baskısı ve yakalanma korkuları gitgide artar. Mehveş, üzerinde “hayat sigortam” yazan Meryem’in belgesi konusunda Güneş’e yardım teklif eder. Dicle’nin başı, kredi kartları borcu yüzünden belaya girer. Yardım ise hiç beklemediği yerden gelir. Güneş ise iş yerinde mutlu bir gün geçirirken annesinden aldığı bir telefonla sarsılır.

Hayaller ve Hayatlar 11. ve 12. bölümler yayında! Dicle ile Fırat iş peşinde! 4

Hayaller ve Hayatlar 12. bölümde, Melike ve Setenay arasında gerilim yaşanıyor.

Güneş, Alaz’ın da yardımıyla annesinin karakoldaki sorununu çözer. Melike, istemeden Setenay’ın canını çok sıkacak bir şey yapar. Dicle, günlük hayatında yaşadığı sıkıntıları iş hayatında başarıya çevirir. Setenay, ailesinden Emre konusunda büyük baskı görür. Melike’nin canının en çok yandığı yerde yanında Yiğit vardır ancak Yiğit’in sözleri Melike’yi çok şaşırtır. Güneş, pırlanta küpeleri kimin aldığını bulmak için kuyumcuya gider.

Hayaller ve Hayatlar 11. ve 12. bölümler yayında! Dicle ile Fırat iş peşinde! 5

KÜNYE

Yapım : NGM

Yapımcı : Nazlı Heptürk

Yönetmen : Altan Dönmez

Supervisor : Emre Kabakuşak

Senaryo : Yelda Eroğlu, Yeşim Çıtak

Müzik : Alp Yenier

Oyuncular : Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz, Halil İbrahim Kurum, Özge Özacar