Ana sayfa Dizi Haberleri Dizisi final yapan Hande Doğandemir şanssızlık ile şansı bir arada yaşıyor!

Dizisi final yapan Hande Doğandemir şanssızlık ile şansı bir arada yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Doğandemir’in başrolünde Kutsi ile birlikte yer aldığı Star TV’de yayınlanan Annemizi Saklarken isimli dizi final yaptı. Ekran ömrü sadece 8 bölüm olan dizinin hikayesi hem farklıydı hem de oyuncu kadrosu çok etkiliydi…

Bir ara reytinglerde durumu düzeltebileceğinin sinyalini verse de güçlü bir izleyici kitlesinin desteğini alamayınca Annemizi Saklarken isimli dizi ne yazık ki final yaptı. Dizi için yoğun bir emek harcayan ve iyi dönüşler de alan Hande Doğandemir, oyunculuk performansı ile de çok övgü kazandı… Doğandemir, hem Annemizi Saklarken setinde hem de bugüne kadar yer aldığı projelerde önemli bir şansın da sahibi oldu.

Dizisi final yapan Hande Doğandemir şanssızlık ile şansı bir arada yaşıyor! 7

Bazı projeleri erken bitse bile oyuncu bulunduğu setlerde hep iyi ekiplerle çalışma fırsatı buldu. Onedio’nun youtube programına konuk olan Hande Doğandemir, yaptığı açıklamada bu şanslı durum için şu ifadeleri kullandı:

“Ben çok şanslıyım o konuda, çok güzel ekiplere denk geldim. Çok güzel insanlarla çalıştım. Hiç sorun yaşadığımı hatırlamıyorum. İçinde bulunduğum set de böyle. Hakikaten bazen sete ayaklarınız geri geri gider, çok yorulursunuz. Ancak biz bir arada olmaktan o kadar keyifliyiz ki, bir arada olmak için sete gittiğimiz oluyor. O konuda şanslı bir insanım hep çok güzel insanlarla çalıştım.”