Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Doğa Rutkay’dan kıymet bilen 23 Nisan paylaşımı!

Doğa Rutkay’dan kıymet bilen 23 Nisan paylaşımı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı, tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor. Milli Mücadele’nin ve TBMM’nin açılışının 100. yılında, bu önemli günde koronavirüs salgını nedeniyle kutlamalar evlerde yapılıyor.

23 Nisan’ın 100.yılında ünlü isimler de sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla bu önemli günün anlamını ve değerini gelecek kuşaklara aktarmanın çabasını sergiledi. Bu ünlü isimler arasında Doğa Rutkay da vardı. Oyuncu,eski bayramlardan bir fotoğraf yayınladı.

Rutkay, “23 Nisan benim çocukluğumda heyecanla beklediğimiz, coşkulu bir gündü. Üstelik bu güzel gün sadece bir ülkenin değil bütün dünyanın çocuklarına armağan edilmiş olmasıyla çok daha büyük bir kıymete sahip. Büyüklerimize, bizlere ve çocuklarımıza bu güzel günü armağan eden Ata’mıza mesaj bırakamayacağımız için üzülüyordum” diye yazdı.

Doğa Rutkay, ayrıca bu yıl Anıtkabir ziyareti yapılamadığı için ING tarafından başlatılan Ulu Önder Atatürk’e mesaj bırakma ve karanfil gönderme kampanyasına katıldığını da belirtti.

Doğa Rutkay'dan kıymet bilen 23 Nisan paylaşımı! 7